ΠΑΟΚ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 7-8 - Ιστορικές στιγμές - 4άδα και έξοδος στην Ευρώπη





ΠΑΟΚ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  7-8

Ιστορικές στιγμές - 4άδα και έξοδος στην Ευρώπη

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκολα Μοσκόφ που πέτυχε το νικητήριο γκολ (0:25) αλλά και συνολικά τέσσερα, ο Απόλλωνας Σμύρνης απέδρασε από τη Θεσσαλονίκη επικρατώντας με 8-7 του ΠΑΟΚ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών καθώς έκανε το 2-0 στη σειρά.
Η Ελαφρά Ταξιαρχία θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον ΝΟ Βουλιαγμένης ενώ εξασφάλισε την παρθενική της έξοδο στην Ευρώπη! Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θα παίξει για της θέσεις 5-6, με μειονέκτημα έδρας κόντρα στον Υδραϊκό.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να ανοίγει το σκορ με τον Καρούντζο αλλά ο Απόλλων Σμύρνης απάντησε άμεσα με τον Μοσκόφ. Εν συνεχεία οι Θεσσαλονικείς πήραν εκ νέου το προβάδισμα (2-1) χάρη σε τέρμα του Χαραλαμπόπουλου που ήταν το σκορ του πρώτου οκταλέπτου. Στη δεύτερη περίοδο η Ελαφρά Ταξιαρχία έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Ραμίρεζ αλλά ο Καρούντζος έδωσε το τρίτο προβάδισμα στον ΠΑΟΚ της η απάντηση ήταν άμεση με τον Μοσκόφ (3-3). Παρόλα αυτά το συγκρότημα του Πάνου Βέργου πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Μουρατίδη, ενώ ξέφυγε με δύο γκολ διαφορά (5-3) χάρη σε τέρμα του Καρούντζου στην εκπνοή της δεύτερης περιόδου.
Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού ο Απόλλωνας Σμύρνης μπήκε αποφασισμένος να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και με ένα σερί 3-0 στο τρίτο οκτάλεπτο πήρε το προβάδισμα (6-5) με της Σαρτζετάκη 2 και Μοσκόφ. Στη τελευταία περίοδο η Ελαφρά Ταξιαρχία διεύρυνε το προβάδισμα της (7-5) και πάλι με τον Σαρτζετάκη αλλά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Καρούντζο.
Καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης η απόκρουση πέναλτυ από τον εκπληκτικό Γαλανίδη 35” πριν την λήξη της αναμέτρησης.  Το νικητήριο τέρμα σημείωσε ο Μοσκόφ που έφτασε τα τέσσερα στην αναμέτρηση.
ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 7-8 (2-1, 3-2, 0-3, 2-2)
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 1, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης 3, Μοσκόφ 4, Παπαλουκάς – Θεοδόσης, Παπαδόπουλος Γ., Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ., Γραμματικός, Αλαμάνος, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.
ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ PLAY OFF H ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9/5 ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΣΤΙΣ 20.00

Από Σπύρο Μίντζη

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728