ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 8 -7




ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

8 -7
Μεγάλη εμφάνιση της ομάδας μας στον τρίτο αγώνα των ημιτελικών του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, που αν και ηττήθηκε από τον ΝΟ Βουλιαγμένης με 8-7 πάλεψε μέχρι το τέλος για την ανατροπή κερδίζοντας τον σεβασμό όλων.
Ο Απόλλωνας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 στο ξεκίνημα του αγώνα και 8-4 στις αρχές της 3ης περιόδου κατάφερε να επιστρέψει και να φτάσει την διαφορά στο γκολ στο τέλος της 3ης περιόδου.
Στην 4η περίοδο η αποβολή του Μοσκώφ, πρώτου σκόρερ της ομάδας μας με 3 γκολ , επηρέασε την ομάδα μας που δεν κατάφερε τελικά να φτάσει στην ισοφάριση και πλέον θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό, με πλεονέκτημα έδρας, για την τρίτη θέση.
Αναλυτικά : Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ νευρικά για τις δύο ομάδες αλλά ο ΝΟ Βουλιαγμένης βρήκε τις λύσεις στο πρώτο οκτάλεπτο καθώς προηγήθηκε με 3-0 αλλά ο Απόλλωνας Σμύρνης αντέδρασε και διεκδίκησε το παιχνίδι μέχρι τέλους. Στη δεύτερη περίοδο το συγκρότημα του Γιάννη Κατρουζανάκη με ένα γρήγορο σερί 3-0 έφερε το ματς στα ίσα. Αρχικά μείωσε με τρομερό γυριστό του Μοσκόφ από πεντάμετρο και ο ίδιος παίκτης με πέναλτι έκανε το 3-2, ενώ ισοφάρισε ο Αλαμάνος. Παρόλα αυτά ο ΝΟΒ έκλεισε προηγούμενος το ημίχρονο με 5-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το ντέρμπι συνεχίστηκε καθώς ο Δημοσθένης Δερμιτζάκης έκανε το 5-4 στην αρχή της τρίτης περιόδου αλλά η Βουλιαγμένη πήρε «αέρα» τεσσάρων τερμάτων (8-4).
 Όμως ο Απόλλωνας έβγαλε αντίδραση καθώς οι Ραμίρεζ, Γιώργος Παπαδόπουλος και Μοσκόφ έκαναν το 8-7 που έμελλε να ήταν το τελικό αποτέλεσμα αφού οι δύο ομάδες δεν βρήκαν δίχτυα στη τελευταία περίοδο.
ΝΟ Βουλιαγμένης – Απόλλων Σμύρνης 8-7 (3-0, 2-3, 3-4, 0-0)
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 1, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ. 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ. 1, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Από Σπύρο Μίντζη


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728