Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE




Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE
Την κορυφαία στιγμή στην ιστορία του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και της ανδρικής του ομάδας υδατοσφαίρισης -μέχρι την επόμενη- ζει ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.
 Η ομάδα του Γιάννη Κατρουτζανάκη, που έχει μόλις δύο χρόνια παρουσίας στη μεγάλη κατηγορία του αθλήματος, πανηγυρίζει την κατάκτηση της 3ης θέσης στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, που του εξασφαλίζει τη συμμετοχή του, για πρώτη φορά, στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση και συγκεκριμένα στα προκριματικά του CHAMPIONS LEAGUE.
Ο Απόλλων επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα του νίκησε με 9-5 τον Εθνικό Πειραιά στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα της σειράς των μικρών τελικών, στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, έκανε το 2-1 στις νίκες και πέτυχε το μεγάλο στόχο.
Πλουραλισμός στην επίθεση με τον Θεοδόση-Παπαλουκά να πετυχαίνει τρία γκολ, τους Μοσκώφ και Παπαδόπουλο από δύο και τους Γραμματικό και Παπαγεωργίου από ένα. Άμυνα για σεμινάριο με καταπληκτικό τον Γιώργο Παπαδόπουλο ενώ εκπληκτικός για μία ακόμη φορά ήταν ο Κώστας Γαλανίδης που κατέβασε τα ρολά!
Όλα τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους!!!
Οι παίκτες του Απόλλωνα, παρότι δεν είχαν τον προπονητή τους Γιάννη Κατρουτζανάκη στον πάγκο (ήταν τιμωρημένος), έδειξαν από το ξεκίνημα τις προθέσεις τους, κατάφεραν να κυριαρχήσουν κατά κράτος σε όλους τους τομείς, ενώ βρέθηκαν να προηγούνται και με 7-2. Στο φινάλε, απλά ο Εθνικός μείωσε στο τελικό 9-5.
Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Απόλλωνα πανηγύρισαν την  μεγάλη επιτυχία μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Οκτάλεπτα: 2-0, 1-1, 4-1, 2-3.
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ:  Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 2, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 3, Παπαδόπουλος Γ. 2, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωγίου 1, Δερμιτζάκης Δ., Γραμματικός 1, Αμαμάνος, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ
Από Σπύρο Μίντζη

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728