ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ELITE YOUTH TOURNAMENT ΤΑ ΜΙΝΙ (2006) ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ!








ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ELITE YOUTH TOURNAMENT 
ΤΑ ΜΙΝΙ (2006) ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ!



Ακόμη μία σπουδαία διάκριση για τα τμήματα Υποδομής του Απόλλωνα Σμύρνης! Τα Μίνι του Συλλόγου μας (γεν. 2006) προκρίθηκαν πανηγυρικά στον ΤΕΛΙΚΟ του ELITE YOUTH TOURNAMENT "AMITA MOTION" που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια με τεράστια επιτυχία η Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός (PAO BC ACADEMY), όπου και θα αντιμετωπίσουν μία απ' τις πλέον παραδοσιακές δυνάμεις στις μικρές ηλικίες, τον πανίσχυρο Πανιώνιο!
Τα παιδιά μας, που συμμετείχαν φέτος στο ELITE YOUTH TOURNAMENT της PAO BC ACADEMY, Τουρνουά το οποίο κάθε χρόνο προσπαθεί να συγκεντρώνει τις καλύτερες ομάδες σε κάθε ηλικία, τα κατάφεραν περίφημα φέτος και πραγματοποίησαν τρομερή πορεία σε μία εξαιρετικά δυνατή διοργάνωση με πολύ ισχυρούς αντιπάλους, κάνοντάς μας υπερήφανους, με τα Τμήματα Υποδομής του Απόλλωνα να αποδεικνύουν για άλλη μία φορά ότι το μέλλον του Τμήματος Μπάσκετ της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" είναι άκρως ελπιδοφόρο!

Η ομάδα του Διονύση Γκινούτση κατόρθωσε να κατακτήσει την 3η θέση στην κανονική διάρκεια (regular season) του Τουρνουά, με 8 νίκες και 6 ήττες και προκρίθηκε έτσι στο TOP-4 της διοργάνωσης. Μάλιστα, από τη στιγμή που ο Απόλλωνας αγωνίστηκε πλήρης, μιας και είχε να αντιμετωπίσει πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, επικράτησε σε όλα τα παιχνίδια του, πλην ενός (σ.σ. με τον Πανιώνιο)!

Στον ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ αντιμετώπισε ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ τον 2ο της βαθμολογίας, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, κι έπειτα από μία υπέροχη εμφάνιση επικράτησε με 42-47, στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου, κατακτώντας πανηγυρικά την πρόκριση στον ΤΕΛΙΚΟ του ELITE YOUTH TOURNAMENT της PAO BC ACADEMY!

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ στον ΤΕΛΙΚΟ θα αντιμετωπίσει τον -αήττητο στο Τουρνουά- Πανιώνιο, που τερμάτισε στην 1η θέση της κανονικής διάρκειας και προκρίθηκε με το απόλυτο πλεονέκτημα στο TOP-4, όπου και έκαμψε την αντίσταση του ΔΑΣ Δραπετσώνας με 50-41, στον έτερο Ημιτελικό της διοργάνωσης.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Γκινούτσης): Τζάννης, Καραγκούνης, Χαβουτσάς, Καρακάσης, Κλιβανόπουλος, Γκρίτζαλης, Κακαλικίδης, Κοντός, Παπαγεωργόπουλος, Νεράντζης, Πιτυλάκης, Τσιανάκας, Πελέτης.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ !!! 

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ




Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728