ΕΠΙΣΤΟΛΗ Κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ




Λάβαμε από τον τ. πρόεδρο του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης κ. Κ. Παπαγεωργίου την παρακάτω επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια.
 

10 Ιουνίου 2019
ΕΠΙΣΤΟΛΗ Κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ                                         

Κυκλοφορεί ευρέως και έχει βάση, ότι ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του "ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ”, βρίσκονται σε συζητήσεις με μέλη της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ  (το τονίζω μέλη) για εξομάλυνση των διαταραγμένων μεταξύ τους σχέσεων.
Θα ήμουν ο τελευταίος που θα είχα αντίρρηση, σε κάτι τέτοιο που θα επανέφερε την ηρεμία  και την Ομόνοια στο Σύλλογο μας.
Διαφωνώ, όμως κάθετα όχι με τα πρόσωπα αλλά με τον τρόπο που θέλουν να χειριστούν το σοβαρό αυτό θέμα και για να είμαι ακριβής καταθέτω την άποψη μου.
1. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει οποιαδήποτε προσέγγιση η συζήτηση όταν υπάρχουν 27 διωκόμενοι, υπό της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ, Απολλωνιστές που τους έχει απαγορευτεί η είσοδος στο Στάδιο Ριζουπόλεως για παρακολούθηση των αγώνων και των εκδηλώσεων ,επειδή κατά γενική ομολογία,  με κόσμιο τρόπο, εξέφρασαν την κριτική τους προς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.
Άρα πρώτη προϋπόθεση ειλικρινούς Θελήσεως είναι μια δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ, ότι παύει κάθε δίωξη και οι Απολλωνιστές είναι ελεύθεροι να παρακολουθούν τους αγώνες του Συλλόγου μας. Χωρίς αυτή την προϋπόθεση δεν μπορεί να ξεκινήσει καμία συζήτηση, γιατί προδίδει τις αρχές αυτού του Συλλόγου μας, τον οποίο όλοι κι εγώ προσωπικά υπηρετώ 72 ολόκληρα χρόνια σε κάθε επίπεδο.
2. Θα υπάρχει ελευθερία έκφρασης και καλόπιστης κριτικής, γιατί η κριτική μόνο θετικά αποτελέσματα  μπορεί να προσφέρει .
3. Η εξέδρα των φιλάθλων και ιδιαίτερα ο χώρος των επισήμων να ξαναγίνει τόπος που κάθε Απολλωνιστής με το εισιτήριο ή  το διαρκείας του θα απολαμβάνει τον αγώνα χωρίς την "παρέα" των φουσκωτών η των "παλικαράδων".
4. Θα μπορούσα να αναφέρω και άλλα όμως αυτά είναι "ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΝΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ".
5. Εξυπακούεται ότι θα επακολουθήσουν και συναντήσεις της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και των BASSO RΑNGO αφού πραγματοποιηθούν συναντήσεις με το Σύλλογο των Παλαιμάχων προκειμένου να τεθεί κοινή γραμμή απόψεων για τη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί από κοινού με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.
Εν τέλει μία δήλωση από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη θα ήταν πράξη ευθύνης, θάρρους και ειλικρινούς διάθεσης για ομαλοποίηση της δυσάρεστης κατάστασης που διέρχεται ο Σύλλογος μας τώρα.
Τέλος οι συζητήσεις αυτές πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε σε ανώτατο επίπεδο και ο Πρόεδρος των παλαιμάχων Βασίλης Μαστρακούλης με τον ήρεμο χαρακτήρα του και τη σωστή κρίση του θα βρουν το σωστό δρόμο επικοινωνίας και συνεννόησης με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και τους οργανωμένους φιλάθλους.
Αν με ρωτήσετε αν θα επιτύχει αυτό το εγχείρημα θ’ απαντήσω ότι δε γνωρίζω αλλά αξίζει τον κόπο να επιχειρηθεί.
Με τις ευχές μου και την προτροπή για ειλικρινή διάλογο.

Κώστας Παπαγεωργίου
Μέλος του Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728