ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΔΑΦΝΗ 81-85





ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΔΑΦΝΗ 81-85

3η Αγωνιστική, Α' ΕΣΚΑ

Παληκαρίσια εμφάνιση παρά την ήττα... Δίχως νίκη για 3η Αγωνιστική έμεινε ο Απόλλωνας Σμύρνης στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ, με την ομάδα μας ωστόσο να επιστρέφει στις πολύ καλές εμφανίσεις και παρότι γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες από την ισχυρή (και εκ των πιο δυνατών ομάδων της κατηγορίας) Δάφνη με 81-85, έδειξε "μέταλλο", χαρακτήρα, αλλά και το δρόμο για τη συνέχεια...

Παρότι η Δάφνη κατάφερε μετά τα πρώτα λεπτά να επιβάλει το ρυθμό της και να ξεφύγει με 11-20 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, από τα μέσα της δεύτερης περιόδου ο Απόλλωνας ανέβασε "στροφές", επιστρέφοντας στο ματς για να κλείσει το ημίχρονο με δύο καλάθια απόσταση από τους φιλοξενούμενους (34-38). Ακόμη ένα "κενό" διάστημα, όμως, με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου έδωσε εκ νέου την ευκαιρία στη Δάφνη να ξεφύγει, αποκτώντας μάλιστα διψήφια διαφορά λίγο μετά τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και μετά, η ομάδα μας αφυπνίστηκε εκ νέου και εξαπέλυσε την αντεπίθεσή της. Η λήξη της τρίτης περιόδου βρήκε τον Απόλλωνα μόλις 3 πόντους πίσω (57-60), ισορροπώντας ένα ματς που έδειχνε να φέρνει στα μέτρα της η Δάφνη και κοιτάζοντας στα μάτια ακόμη έναν αντίπαλο από το "γκρουπ των ισχυρών" του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται διαρκώς κοντά στο σκορ, αλλά τους φιλοξενούμενους να διατηρούν συνεχώς ένα μικρό προβάδισμα. Και πάλι, όμως, ο Απόλλωνας έδειξε ψυχή και στο 38' πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ (79-78) με λέι απ του Δαουτάκου! Μάλιστα, η "Ελαφρά Ταξιαρχία" είχε την ευκαιρία να "καθαρίσει" το ματς, αστοχώντας ωστόσο σε όλα τα ελεύθερα σουτ που βρήκε και το πλήρωσε με τον πλέον σκληρό (και... ανορθόδοξο) τρόπο, δεχόμενη τρίποντο στην κρισιμότερη επίθεση της αναμέτρησης από τον... σέντερ της Δάφνης, τον Αναγνώστου, για το 81-83. Στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον Φωτίου να "γράφει" το τελικό 81-85 με δύο εύστοχες βολές.

Παρ' όλα αυτά, ο Απόλλωνας κρατάει την πολύ καλή εμφάνιση -κυρίως του δευτέρου ημιχρόνου- ως "οδηγό" για τη συνέχεια, στρέφοντας πλέον την προσοχή του στη σημαντική αναμέτρηση με τον ΟΚΑ Μεσογείων, τον οποίο θα φιλοξενήσουμε στο κλειστό της Ριζούπολης, την προσεχή Δευτέρα 21/10 και ώρα 21:30, για την 4η Αγωνιστική της Α' ΕΣΚΑ.

Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" σας χρειάζεται στο πλευρό της! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ!

Δεκάλεπτα: 11-20, 34-38, 57-60, 81-85

Διαιτητές: Ζιώγας, Χριστοδουλάκης, Μελισσάρης

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Ψυχογιόπουλος, Τάσιος): Οικονομάκης 7 (1), Τσόπελας, Σκαρπέλης, Κουντούρης, Λέπουρης 1, Καλπακής, Πάντσιος 17, Μουρίκης 10, Δαουτάκος 22 (3), Παπαδημητρίου, Σκούταρης 20 (4), Λαμπράκης 4.

Δάφνη (Λιόγας): Φύκας 6, Διαμάντης, Γκόλιας 15 (3), Καρυστινός 19 (4), Φωτίου 23, Ματζούρος 6, Φουστέρης 6, Πασσάς, Αναγνώστου 10 (1), Μανσαράι.

Τα αποτελέσματα της 3ης Αγωνιστικής:
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ-ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 68-59
ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ-ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 85-87
ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΚΑΛΑΘ/ΣΗ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 44-45
ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ-ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 55-60
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 71-70
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 81-85
ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ. 88-82

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728