Οι δηλώσεις του Γιάννη Κατρουζανάκη στην ΕΡΤ




Οι δηλώσεις του Γιάννη Κατρουζανάκη στην ΕΡΤ

Την καλύτερη του φετινή εμφάνιση στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο Απόλλων Σμύρνης το περασμένο Σάββατο νικώντας τη Γλυφάδα εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 13-6 και συνεχίζοντας έτσι με το απόλυτο των νικών μετά από τρεις αγωνιστικές στην Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.
Ο προπονητής της ομάδας μας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τα στοιχεία που εμφάνισε στον αγώνα αυτό η αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία», τονίζοντας ότι η καλή αμυντική λειτουργία θα πρέπει να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα εν όψει της συνέχειας.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Κατρουζανάκη στην ΕΡΤ:
Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα προσπαθούσε να βρει λίγο τα πατήματα της και γενικά όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να βρει τα πατήματά της, διότι υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες που ναι μεν είναι έμπειροι, αλλά όσο να ‘ναι χρειάζονται το χρόνο τους. Οπότε παιχνίδι με παιχνίδι περίμενα ότι η ομάδα θα ρολάρει και να είναι έτοιμη στα παιχνίδια που έχω στιγματίσει ως επικίνδυνα. Σίγουρα το να παίζεις εκτός έδρας εγκυμονεί κινδύνους, οπότε ήμασταν από πριν ακόμα πιο συνειδητοποιημένοι από τα προηγούμενα παιχνίδια. Τα παιδιά μπήκαν αρκετά δυνατά, ήλεγξαν το ρυθμό του παιχνιδιού και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτήν την άνετη νίκη.
-  Που στέκεστε περισσότερο; Στα γκολ που πέτυχε ο Απόλλων ή στην καλή άμυνα, που αποδείχτηκε το βασικό σας… όπλο ειδικά στην αρχή του αγώνα;
«Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια δεχτήκαμε 17 γκολ, κάτι που θα πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε αν θέλουμε να πετύχουμε αυτό που έχουμε οριοθετήσει ως στόχο και είναι να μπούμε ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο ξεκινώντας από την άμυνα, διότι στα πρώτα δύο ματς ήμασταν χαλαροί ίσως και λόγω των πολλών επιθετικών λύσεων που έχουμε στην ομάδα. Αυτό το βγάλαμε λίγο από το μυαλό μας κι ελπίζω στα υπόλοιπα παιχνίδια να συνεχίσουμε έτσι».
Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Τετάρτη στις 21:00 το βράδυ στο Γουδή τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.  

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728