Τεράστιο διπλό (12-14) με σούπερ ανατροπή και αντεπίθεση διαρκείας στον ΄Αλιμο




Φωτογράφιση: Πέτρος Σπανουδάκης

Τεράστιο διπλό (12-14) με σούπερ ανατροπή και αντεπίθεση διαρκείας στον ΄Αλιμο

Καρδιά, ψυχή, πάθος. Στοιχεία… Απολλωνιστικά, που  έβγαλαν στο νερό της πισίνας του Αλίμου οι παίκτες του Γιάννη Κατρουζανάκη, οδηγώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης σ’ ένα σπουδαίο διπλό με 14-12 επί του Υδραϊκού, που ήρθε κατόπιν μιας… τεράστιας ανατροπής!
Η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 8-3 στα μισά της δεύτερης περιόδου, παρουσιάζοντας αρχικά αδυναμία στο σκοράρισμα στον παίκτη παραπάνω, ωστόσο έκτοτε ξεκίνησε μια φοβερή αντεπίθεση, φτάνοντας μέχρι και το 10-14 (!) τρία λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης.
Έτρεξε, δηλαδή, ένα επιμέρους σκορ 11-2 υπέρ της, έχοντας σε αυτό το διάστημα εξαιρετικές τοποθετήσεις στην άμυνα και στα ίσια και στον παίκτη λιγότερο, όπως και ιδανικές επιλογές στην επίθεση.
Ο Κώστας Γαλανίδης είχε μια τρομερή απόκρουση στο 10-12, ενώ επιθετικά πρώτος σκόρερ ήταν ο Νικολά Μοσκόφ με 6 γκολ, ενώ άλλα πέντε είχε ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος. Αμφότεροι ανέβασαν κάθετα την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, όπως συνολικά ο Απόλλων Σμύρνης, από τον οποίο δεν υστέρησε κανείς με το αποτέλεσμα να έρχεται μέσω της εξαιρετικής ομαδικής δουλειάς! Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι και πήγε στη δύναμη με συνολικά 44 αποβολές (21-23)!
Με το διπλό αυτό, το οποίο πανηγυρίστηκε έντονα από τους φίλους του Απόλλωνα που βρέθηκαν στον Άλιμο στηρίζοντας την ομάδα, η αμφίβια… ελαφρά ταξιαρχία πέρασε δύο βαθμούς τον Υδραϊκό στη βαθμολογία και ετοιμάζεται, πλέον, για το ντέρμπι του Σαββάτου στο Γουδή ενάντια στη Βουλιαγμένη, σε μία… μάχη για την δεύτερη θέση
Υδραϊκός - Απόλλων Σμύρνης 12-14 (3-1, 5-4, 1-5, 3-4)
Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας 1, Γούρας, Κοκκινάκης, Χατζηκυριακάκης 1, Πρέκας 1, Μπλάνης, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 2, Τσαχειλίδης 1, Καπετανάκης, Πωλογεώργης, Όμπερτ 3, Ίρβινγκ 3.
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ - Νάσερ, Μητρόπουλος, Γραμματικός, Μοσκόφ 6, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος Γεώργ., Καρούντζος 1, Παπαγεωργίου 2, Δερμιτζάκης Δ., Χαραλαμπόπουλος 5, Βιτέλλας, Τρόβας, Λουπάκης, Μπαμπανίκας.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728