Καταιγιστικός ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 16-7 του ΠΑΟΚ στο Γουδή



Καταιγιστικός ο Απόλλων Σμύρνης 
επικράτησε 16-7 του ΠΑΟΚ στο Γουδή

Με τους φιλάθλους στην εξέδρα να φωνάζουν ασταμάτητα - μεταξύ άλλων το «Απολλωνάρα φέρε μας το Κύπελλο» - κι έχοντας τη… φόρα από την πρόκριση εις βάρος της Βουλιαγμένης η «ελαφρά ταξιαρχία» επικράτησε εύκολα 16-7 του ΠΑΟΚ στο Γουδή φτάνοντας τις 7 νίκες σε 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.
Η «ελαφρά ταξιαρχία», που διατηρήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας έναν πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (η μοναδική ήττα της ομάδας μας μέχρι τώρα)  ήταν… καταιγιστική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα,  αλλά ειδικά στην β’ περίοδο στη διάρκεια της οποίας σημείωσε επτά γκολ και δέχτηκε μόλις ένα!
Οι «κυανόλευκοι» ήταν ορεξάτοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, έπαιξαν εξαιρετικά στην άμυνα, στην κόντρα, αλλά και στον παίκτη παραπάνω, με τον 20χρονο περιφερειακό, Στάθη Παπαγεωργίου να πραγματοποιεί εκπληκτικό ματς, όντας ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με τα πέντε γκολ που σημείωσε. Τα τρία εξ αυτών ήταν, μάλιστα, πολύ εντυπωσιακά. Πολύ σημαντικός ήταν, ακόμη, ο πλουραλισμός του Απόλλωνα στο σκοράρισμα με εννέα παίκτες να χρίζονται σκόρερ.  
Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Κατρουζανάκης, έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες του, με τους Γραμματικό, Τσιστράκη και Γκάτσο να χρίζονται κι εκείνοι – πλην του Παπαγεωργίου - σκόρερ, αλλά και τον Σπηλιόπουλο να κάθεται στο β’ μέρος κάτω από τα δοκάρια. 


Πλέον ο Απόλλων Σμύρνης εστιάζει στην απαιτητική τριάδα αγώνων που ακολουθούν μέχρι την ολοκλήρωση του α’ γύρου ενάντια σε Παλαιό Φάληρο (23/11 εκτός), Υδραϊκό (27/11 εκτός) και Βουλιαγμένη (30/11 εντός) 

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ 16- 7(3-2, 7-1, 3-2, 4-2)
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Τσιστράκης 1, Αλαμάνος, Γραμματικός 2, Μοσκόφ 2, Μπεριστιάνος 1, Παπαδόπουλος, Καρούντζος 1, Παπαγεωργίου 5, Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Βιτέλλας, Σπηλιόπουλος, Λουπάκης, Γκάτσος 1
ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Λέκιτς 2, Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης, Κεχαλάρης, Καλαϊτζής, Παυλίδης, Παπάκος 2, Προσινικλής Πολυμ., Μπλάζεβιτς 3, Αντιβαλίδης, Μανθογιάννης, Παπαδόπουλος, Βοζίκης

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728