Νίκη με 17-8 επί των Χανίων και… εξάρες για τον Απόλλωνα Σμύρνης πριν από Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη




Νίκη με 17-8 επί των Χανίων και… εξάρες 
για τον Απόλλωνα Σμύρνης 
πριν από Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

Την 6η νίκη του στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές κατέκτησε σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης, που επικράτησε στο Κολυμβητήριο στο Γουδή με 17-8 επί του ΝΟ Χανίων, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί που είχε πριν την τέλεση της αναμέτρησης.
Η ομάδα μας συνέχισε την εξαιρετική πορεία της στο πρωτάθλημα της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών φέρνοντας… εξάρες πριν τον αγώνα της Δευτέρας (4/11) με τον Ολυμπιακό στο Παπαστράτειο για την 7η αγωνιστική της Α1 και πριν από εκείνον ενάντια στη Βουλιαγμένη την προσεχή Τετάρτη (6/11) στο Λαιμό για το κύπελλο. Το ενδιαφέρον και η προσοχή, όπως είναι λογικό, εστιάζεται ήδη σε αυτά τα δύο παιχνίδια.
Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, που είχε και πάλι τους φιλάθλους της στο πλευρό της, αναδείχθηκε με έξι γκολ ο Μοσκόφ, ενώ από τρία γκολ είχαν οι Δερμιτζάκης και Καρούντζος και δύο ο 20χρονος Στάθης Παπαγεωργίου. Το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ έγραψαν και οι 19χρονοι Αλαμάνος και Γραμματικός, όπως και ο Μπάντερ Νάσερ.
Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Χανίων 17-8 (4-1, 4-2, 4-3, 5-2)
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντε Νάσερ 1, Αλαμάνος 1, Γραμματικός 1, Μοσκόφ 6, Μητρόπουλος, Τσιστράκης, Καρούντζος 3, Παπαγεωργίου 2, Δερμιτζάκης 3, Χαραλαμπόπουλος, Βιτέλλας, Σπηλιόπουλος, Λουπάκης, Γκάτσος
ΝΟ Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης, Νάστραν 2, Φωκάς, Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Πετρόχειλος Αγιωργούσης 4, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728