ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ 8-7




ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ 8-7
Η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 8-7 στο Φάληρο από τον ΑΟΠΦ μετά ίσως την χειρότερη εμφάνιση μέσα στη χρονιά, μη βρίσκοντας λύσεις επιθετικά.
Ελπίζουμε αυτή η ήττα να λειτουργήσει θετικά στην ομάδα μας ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.
Την Τετάρτη 27/11 αντιμετωπίζει τον Υδραικό εκτός έδρας και το Σάββατο 30/11, στο τελευταίο παιχνίδι του α’ γύρου, την Βουλιαγμένη στο Γουδή.
Ο Απόλλων προηγήθηκε με πέναλτι του Μοσκόφ στην πρώτη επίθεση με τον Ντε Σόουζα να εκμεταλλεύεται λάθος των παικτών του Απόλλωνα και να ισοφαρίζει με μπάσιμο στα ίσα στην αμέσως επόμενη επίθεση. Οι δύο ομάδες έχασαν τις αμέσως επόμενες επιθέσεις τους με τον Μοσκόφ να σκοράρει για το 1-2 από θέση 4. Το Φάληρο απάντησε αμέσως μετά με τον Τσολακούδη από θέση 3 και οι φιλοξενούμενοι έχασαν στη συνέχεια δύο επιθέσεις σε παραπάνω. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Γωνιωτάκης έδωσε προβάδισμα στον ΑΟΠΦ για πρώτη φορά (3-2), ενώ στην αρχή της δεύτερης περιόδου ο Απόλλων έχασε άλλες δύο επιθέσεις με παραπάνω. Ο Ντε Σόουζα με το δεύτερό του γκολ έκανε το 4-2 και ο Μητράκης απέκρουσε πέναλτι του Μοσκόφ. Ο Απόλλων μείωσε σε 4-3 με τον Μοσκόφ σε παραπάνω λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ο Αλαφραγκής σκόραρε σε κόντρα έπειτα από χαμένο παραπάνω του Απόλλωνα, ενώ ο Δερμιτζάκης σκόραρε στο 6vs5 στην αμέσως επόμενη επίθεση. Οι δύο ομάδες έχασαν επιθέσεις σε παραπάνω και στη συνέχεια ο Μοσκόφ σκόραρε από το 4 με εξάμετρο.
Το τελευταίο οκτάλεπτο ξεκίνησε με χαμένο παραπάνω για τον Απόλλωνα με τον Τσολακούδη να σκοράρει με τη βοήθεια και της τύχης από θέση 4, ενώ στην αμέσως επόμενη επίθεση ο ίδιος παίκτης πέτυχε γκολ σε παιχνίδι 4vs4. Ο Γιάννης Κατρουζανάκης κάλεσε τάιμ άουτ χωρίς ωστόσο ο Απόλλων να μπορέσει να βρει λύσεις με τον Αλαφραγκή να γράφει το 8-5, 1:33 πριν τη λήξη. Κάπου εκεί οι παίκτες αντέδρασαν και με τέρματα των Δερμιτζάκη και Χαραλαμπόπουλου (0:41 πριν τη λήξη) μείωσαν στο γκολ. Το Φάληρο κράτησε την μπάλα και στα 10 περίπου δευτερόλεπτα που έμειναν ο Απόλλων δεν κατάφερε να σουτάρει.
ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – Απόλλων Σμύρνης 8-7 (3-2, 1-1, 1-2, 3-2)
ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ-Νάσερ, Αλαμάνος, Γραμματικός, Μοσκόφ 4, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος Γ., Καρούντζος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ. 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Βιτέλλας, Τρόβας, Λουπάκης, Γκάτσος.
Από Σπύρο Μίντζη

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728