Πρώτη φετινή ήττα για τον Απόλλωνα Σμύρνης από Ολυμπιακό και… τώρα Βουλιαγμένη





Φωτογράφιση: Σεβαστή Βρακατσέλη

Πρώτη φετινή ήττα για τον Απόλλωνα Σμύρνης 
από Ολυμπιακό και… τώρα Βουλιαγμένη


Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών υπέστη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ο Απόλλων Σμύρνης στην έδρα του πρωταθλητή Ολυμπιακού, σ' ένα ματς στην έναρξη του οποίου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του ΝΟ Χίου, Αδαμάντιου Μαντή.
Το νικηφόρο σερί των 6 αγώνων πρωταθλήματος της ομάδας μας διεκόπη στο Παπαστράτειο από τους «ερυθρόλευκους», που κατέκτησαν τη νίκη με σκορ 17-5 έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Κροάτη Μάρο Γιόκοβιτς με 4 γκολ και εκμεταλλευόμενοι σε 8 από τις 11 περιπτώσεις τον παίκτη παραπάνω.
Το ενδιαφέρον της αμφίβιας… «ελαφράς ταξιαρχίας» εστιάζεται στο μεθαυριανό (6/11) νοκ άουτ παιχνίδι Κυπέλλου με τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό, αγώνας που ολοκληρώνει ένα απαιτητικό πενθήμερο που ξεκίνησε από το νικηφόρο ματς του περασμένου Σαββάτου ενάντια στα Χανιά.  
Ο αγώνας ενάντια στον Ολυμπιακό, που έγινε σήμερα Δευτέρα (4/11) λόγω των υποχρεώσεων των Πειραιωτών – βασικών διεκδικητών του τροπαίου - στο Τσάμπιονς Λιγκ, λειτούργησε για τον Απόλλωνα ως η μετάβαση από το παιχνίδι του Σαββάτου σε αυτό ενάντια στη Βουλιαγμένη. Μάλιστα ο Γιάννης Κατρουζανάκης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες της ομάδας, καθώς θέλει να τους έχει άπαντες σε ετοιμότητα εν όψει της μεθαυριανής αναμέτρησης.  
Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 17-5 (4-1, 5-2, 4-1, 4-1)
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Γιόκοβιτς 4 Μπουλιούμπασιτς 3, Δερβίσης 1, Κάκαρης, Μουρίκης 2, Γούνας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 4, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ., Χαλυβόπουλος Αρ.
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ Νάσερ 1, Αλαμάνος, Μπεριστιάνος, Μοσκόφ 2, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος, Καρούντος 2, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χαραλαμπόπουλος, Βιτέλλας, Σπηλιόπουλος, Λουπάκης, Γκάτσος.
Από Σπύρο Μίντζη

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728