Συνέντευξη του Διονύση Καρούντζου στο Waterpolonews:


Συνέντευξη του Διονύση Καρούντζου 
στο Waterpolonews:

Ο Διονύσης Καρούντζος

Σε διάστημα πέντε ημερών, αρχής γενομένης από το ματς του περασμένου Σαββάτου (2/11) οπότε με το 17-8 επί των Χανίων στο Γουδή έκανε το 6Χ6 στις νίκες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών, ο Απόλλων Σμύρνης καλείται να βγάλει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα.
Σήμερα αντιμετωπίζει στο Παπαστράτειο τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών και την Τετάρτη (7/11) αντιμετωπίζει τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό σε νοκ άουτ αγώνα για το Κύπελλο.
Ο έμπειρος περιφερειακός της αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας», Διονύσης Καρούντζος μίλησε στο «Waterpolonews» αμέσως μετά τη νίκη επί των Χανίων τόσο για το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όσο και για τα ματς που έρχονται.
Όπως είπε «έπρεπε να είχαμε κάνει το απόλυτο στις νίκες και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα», ωστόσο εστίασε στο γεγονός ότι ο Απόλλων δέχεται υψηλό μέσο όρο γκολ κι επομένως πρέπει να βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία στην πορεία της σεζόν.
Εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα συμβεί αυτό στο ματς με τον ΝΟΒ, ενώ χαρακτήρισε τον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό ως μέσο, ώστε να έρθει η νίκη στον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης με τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Waterpolonews:
ΕΡ – Ο Απόλλων τρέχει με το «6Χ6», πραγματοποιώντας την…. απόλυτη αρχή. Το σχόλιό σου για τη νίκη ενάντια στα Χανιά, όπου είχατε τον τίτλο του φαβορί εξ αρχής;
«Η αλήθεια είναι ότι σε πολλά παιχνίδια ήμασταν φαβορί και το ξέραμε εξ αρχής. Έπρεπε να έχουμε κάνει αυτό το 6 στα 6, το κάναμε και μας χαροποιεί αυτό ιδιαίτερα, αλλά δεν μας χαροποιεί καθόλου ότι δεχόμαστε περίπου 8 γκολ κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι, το οποίο πρέπει να αρχίσει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα γιατί στα επόμενα παιχνίδια ενδεχομένως και να το πληρώσουμε».
Ερ – Ευθύνονται ίσως οι νέοι κανονισμοί για έναν μεγαλύτερο συνολικά αριθμό γκολ, γιατί κι εσείς βάζετε φέτος περισσότερα σε σύγκριση με πέρυσι;
Ναι, ισχύει. Οι νέοι κανονισμοί έχουν ανοίξει πολύ τις άμυνες και μπαίνουν περισσότερα γκολ, αλλά δεν μπορούμε να το πάρουμε αυτό ως μειονέκτημα για εμάς, αλλά να το χρησιμοποιήσουμε σαν όπλο για να μην δεχόμαστε τόσα πολλά γκολ,
ΕΡ- Ακολουθούν δύο παιχνίδια αρχικά με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και ακολούθως την Τετάρτη (6/11) με τη Βουλιαγμένη για το Κύπελλο, σ’ ένα ματς που θα κρίνει ακόμη και το ποια ομάδα θα πάει φάιναλ φορ αν το επιτρέψουν και οι κληρώσεις, διότι οι δύο ομάδες βρίσκεστε σ’ ένα παρόμοιο πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο
«Ακριβώς. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, προφανώς. Έχει καλύτερο μπάτζετ, καλύτερους παίκτες, απλά θεωρώ ότι και αυτό το παιχνίδι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως μέσο για τη νίκη επί της Βουλιαγμένης την Τετάρτη, οπότε δεν είναι καθόλου αδιάφορο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα και με την ανάλογη προσήλωση θα πάμε και στα δύο ματς».
Για το τι θα πρέπει να προσέξει και τι να κάνει ο Απόλλων στον αγώνα με τη Βουλιαγμένη:
«Έχει δείξει η Βουλιαγμένη ότι διανύει περίοδο φόρμας, δεν ξέρω αν μπορεί να πιάσει υψηλότερα στάνταρ, καθώς δεν έχω απόλυτη άποψη αυτή τη στιγμή, αλλά ξέρουμε ότι είναι πολύ φορμαρισμένη τη συγκεκριμένη περίοδο. Θα σταθώ αι σε αυτό που είπα εξ αρχής. Πρέπει να προσηλωθούμε περισσότερο αμυντικά και θεωρώ ότι θα το κάνουμε γιατί είναι ένα παιχνίδι που ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τα ίδια λάθη με τα προηγούμενα παιχνίδια. Οπότε το κλειδί για τη νίκη είναι ξεκάθαρο. Θα ξεκινήσουμε από την άμυνα και θεωρώ ότι αν δεχτούμε λιγότερα από έξι γκολ θα κερδίσουμε».
Ποια θα ήταν η ιδανική συνθήκη στο τέλος του πρώτου γύρου για τον Απόλλωνα:
«Αντιμετωπίζουμε κάθε μας ξεχωριστά. Οι ομάδες χτίζονται παιχνίδι με παιχνίδι. Εμείς παίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα με στόχο να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι, πιο δεμένοι και προσηλωμένοι στην άμυνα γιατί θεωρώ ότι έχουμε πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι. Εγώ θέλω να είμαστε περισσότερο ομάδα στο τέλος του α’ γύρου».

Πηγή: https://www.waterpolonews.gr/

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728