Δελτίο Τύπου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης Επιτυχίες τμημάτων Ακαδημιών ποδοσφαίρου στα πρωταθλήματα Ε.Π.Σ.Α





Δελτίο Τύπου 
της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης

Επιτυχίες τμημάτων Ακαδημιών ποδοσφαίρου 
στα πρωταθλήματα Ε.Π.Σ.Α

Νέες μεγάλες επιτυχίες των τμημάτων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ.
Η Κ18 του Χ. Πολυκανδριώτη   με την λήξη της πρώτης φάσης, παρά τις απουσίες και τα αρχικά ατυχή αποτελέσματα προκρίθηκε στη δεύτερη φάση στους ομίλους των ισχυρών του πρωταθλήματος.
Η Κ16 του Θ. Αθανασόπουλου παρά τις σημαντικές απουσίες, ολοκλήρωσε με νίκη τις υποχρεώσεις της πρώτης φάσης με ένα εξαιρετικό ρεκόρ, κατάφερε να επιτύχει 13  νίκες σε 13 αγώνες κάτι το οποίο μόλις 2 στις 84 ομάδες που συμμετείχαν σε όλους τους ομίλους κατάφεραν. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στους τελευταίους αγώνες συμμετείχαν και διακρίθηκαν 3 αθλητές από την Κ15 του Ι. Παπαγιάννη δείγμα της πολύ καλής συνεργασίας των τμημάτων υποδομών του Συλλόγου αλλά και των μελλοντικών προσδιοκιών για αντίστοιχες επιτυχίες.
Η Κ14  του Σ. Τσορώνη συνεχίζει το σερί των πολύ καλών εμφανίσεων και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες επικράτησε με 6-0 στον αγώνα με τον  Άτλα Κυψέλης. Η ομάδα μας είναι στην κορυφή του ομίλου της   2 αγωνιστικές πριν από το τέλος της πρώτης φάσης με μόλις 1 ισοπαλία σε 10 αγώνες, έχοντας την 4 καλύτερη άμυνα μαζί με άλλες 3 ομάδες σε σύνολο 78 ομάδων που μετέχουν στην διοργάνωση με μόλις 4 τέρματα παθητικό.
Συγχαρητήρια  σε όλους και καλή συνέχεια!!!

Ο ΕΦΟΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ

 Ο Τεχνικός Διευθυντής

 ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΖΑΠΑΛΙΔΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728