Πέρασε και από τα Χανιά ο 3ος Απόλλων Σμύρνης




Πέρασε και από τα Χανιά ο 3ος Απόλλων Σμύρνης

Με… όπλο του (ξανά) την καλή του άμυνα και με τον συνήθη «ύποπτο», Νικολά Μοσκόφ να πετά… φωτιές σκοράροντας επτά γκολ ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε με το διπλό (5-10) από την έδρα του ΝΟ Χανίων και συνέχισε τη νικηφόρο πορεία του στην Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.
Μετά το ισόπαλο 2-2 της πρώτης περιόδου η ομάδα μας προηγήθηκε με 5-2 στο πρώτο ημίχρονο, όπως και με 9-3 στις αρχές της 4ης περιόδου με τους γηπεδούχους – παρέμειναν στην 9η θέση της κατάταξης – να μειώνουν στο φινάλε για το τελικό 5-10.
Εξαιρετική παρουσία είχε στο ματς και ο τερματοφύλακας της «ελαφράς ταξιαρχίας», Κώστας Γαλανίδης που απέκρουσε τρία (!) από τα τέσσερα πέναλτι που κέρδισαν οι Χανιώτες.
Πλέον ο Απόλλων Σμύρνης εστιάζει την προσοχή του στο Final-4 του Κυπέλλου (28-29 Φεβρουαρίου) και στον ημιτελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
ΝΟ Χανιών – Απόλλων Σμύρνης 5-10 2-2, 0-3, 1-2, 2-3
Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Μπανίσεβιτς, Σαρτζετάκης, Νάστραν 1, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης, Φωκάς 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Μανιουδάκης, Αποστολάκης
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ Νάσερ, Αλαμάνος, Γραμματικός, Μοσκόφ 7, Μπεριστιάνος 1, Παπαδόπουλος Γ., Καρούντζος 1, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ., Χαραλαμπόπουλος 1, Τσιστράκης, Καβουσανός 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728