Διπλό τριάδας για τον... καταιγιστικό Απόλλωνα Σμύρνης





Διπλό τριάδας για τον... καταιγιστικό Απόλλωνα Σμύρνης

Μόνος τρίτος στην κατάταξη της Α1 Πόλο των Ανδρών με διαφορά δύο βαθμών από τον Υδραϊκό πέρασε ο Απόλλων Σμύρνης, που φρόντισε με την άνετη νίκη του με 15-7 επί του Παναθηναϊκού (ως τυπικά φιλοξενούμενος) στο Γουδή να εκμεταλλευτεί την ήττα της ομάδας του Αλίμου από τον Ολυμπιακό.
Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Κατρουζανάκης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους δύο τερματοφύλακές μας, ενώ συνδύασε την εμπειρία με τα νιάτα με το αποτέλεσμα να έχει άκρως θετικό πρόσημο.
Για δεύτερο σερί αγώνα η εμφάνιση της «ελαφράς ταξιαρχίας» ήταν κατά διαστήματα καταιγιστική με τους παίκτες να βρίσκουν ρυθμό εν όψει της συνέχειας, εστιάζοντας αρχικά στον προσεχή εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου ενάντια στη Χίο.
Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης 7-15 (1-2, 0-6, 2-4, 4-3)
Παναθηναϊκός (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης Μ., Παπαδημητρίου Δ., Κόσιτς 1, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης, Δευτεραίος, Πανταζόπουλος 1, Αθανασίου, Γκαράνης 2, Σμιθ 3, Κατσαγούνος, Σαλτέρης, Παπαδημητρίου Αλ., Μοσχοβέλης.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ Νάσερ, Αλαμάνος 1, Γραμματικός 2, Μοσκόφ 7, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος, Καρούντζος 3, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Λουπάκης, Τσιστράκης, Καβουσανός, Μπαμπανίκας, Γκάτσος 1

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728