Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Απόλλωνα Σμύρνης




Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Απόλλωνα Σμύρνης

Όντας εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο όταν και λίγο πριν το τέλος του προηγήθηκε με 7-1 ο APOLLON SMYRNIS Water Polo έφτασε άνετα στην 12η εφετινή νίκη του σε 16 αγωνιστικές της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών, επικρατώντας με 7-4 της Χίου στο Κολυμβητήριο στο Πάρκο Γουδή.
Η ομάδα μας παρέμεινε στην 3η θέση της κατάταξης με τον προπονητή, Γιάννη Κατρουζανάκη να έχει την ευκαιρία στο χθεσινό δεύτερο ημίχρονο να δοκιμάσει πολλά σχήματα χρησιμοποιώντας σχεδόν όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.
Η «ελαφρά ταξιαρχία» επικεντρώνεται, πλέον, στον εκτός έδρας αγώνα της Τρίτης με τον ΝΟ Χανίων για την 17η αγωνιστική και ακολούθως θα εστιάσει στο Final-4 του Κυπέλλου, όπου και θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στη Χίο στον Ημιτελικό τον Ολυμπιακό.
Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Χίου Astra Airlines 7-4 (4-0, 3-1, 0-0, 0-3)
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ – Νάσερ 1, Αλαμάνος, Γραμματικός, Μοσκόφ 1, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος Γ., Καρούντζος, Παπαγεωργίου 3, Δερμιτζάκης Δ. 1, Χαραλαμπόπουλος, Τσιστράκης 1, Τρόβας, Λουπάκης, Γκάτσος
ΝΟ Χίου (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Σ. 1, Μπερτόλης, Παππάς, Κουλιεράκης, Κανδιόγλου, Μόκκας 1, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης, Καλαργυρός, Ντούλος 1, Καρακούρος Ι., Γκίλλας 1

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728