Πέρασμα του Απόλλωνα με ανατροπή από τη Νέα Σμύρνη




Πέρασμα του Απόλλωνα με ανατροπή 
από τη Νέα Σμύρνη

Με σημαντικό διπλό (6-8) από τη δυνατή έδρα του ανεβασμένου το τελευταίο διάστημα Πανιωνίου πέρασε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών ο Απόλλων Σμύρνης, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες μετά το ισόπαλο 9-9 με τον Εθνικό Πειραιώς το περασμένο Σάββατο.
Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά στην αναμέτρηση ευρισκόμενη, μάλιστα, πίσω στο σκορ με 5-3 σχεδόν στα μισά του 3ου οκταλέπτου, αλλά από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα βελτίωσε πολύ την άμυνά της και ξεκινώντας μια αντεπίθεση διαρκείας πέτυχε πέντε αναπάντητα γκολ μετατρέποντας το 5-3 σε 5-8!
Στο διάστημα αυτό ο Γαλανίδης ήταν εξαιρετικός αποκρούοντας πέναλτι στο 5-6 και τετ α τετ του Αλεξίου στο 5-7, το οποίο είχε γίνει με γκολ του Μπάντερ Νάσερ στον παραπάνω ύστερα από τάιμ άουτ που είχε καλέσει ο Γιάννης Κατρουζανάκης.
Εξαιρετικός ήταν ο Μπάντερ Νάσερ με τρία γκολ σ’ έναν αγώνα που πήγε στις… κλειστές άμυνες, τρία γκολ είχε και ο Νικολά Μοσκόφ, ενώ από ένα σημείωσαν ο Διονύσης Καρούντζος (μείωσε σε 5-4) και ο αρχηγός Γιώργος Παπαδόπουλος (έκανε το 5-8).
Η «ελαφρά ταξιαρχία» με αυτό το σημαντικό διπλό με σκορ 8-6  διατηρήθηκε στο -1 από τον 3ο Υδραϊκό και στο -4 από τη Βουλιαγμένη, συνεχίζοντας την προσπάθεια για το πλασάρισμα στην 2η θέση.
Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης 6-8 (2-1, 1-1, 2-4, 1-2)
Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Καζάζης, Γεωργακόπουλος, Βλατάκης, Δημακόπουλος, Καρακάσης, Γιαννόπουλος 2, Κουκουνας, Αλεξίου 3, Γαβαλάς, Βέκκος, Δήμου Δ. 1, Σταθάς, Χέλμης, Μπουζάλας
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ Νάσερ 3, Αλαμάνος, Γραμματικός, Μοσκόφ 3, Μπεριστιάνος, Παπαδόπουλος 1, Καρούντζος 1, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χαραλαμπόπουλος, Τσιστράκης, Καβουσανός, Λουπάκης, Γκάτσος      

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728