Ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και για τους Μίνι Παίδες του Απόλλωνα Σμύρνης





Ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και για τους Μίνι Παίδες του Απόλλωνα Σμύρνης

Έτοιμοι να πέσουν στο νερό για την έναρξη των υποχρεώσεών τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι οι Μίνι Παίδες του Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα του προπονητή Γιάννη Παυλάκη, που αποτελείται από παιδιά γεννηθέντα από το 2007 και μετά, μετέχει στον Α’ Όμιλο της Αττικής μαζί με τον ΝΟ Καλαμακίου, τον Νηρέα Χαλανδρίου και τον ΑΟ Πετρούπολης. Κανονικά στον όμιλο είχε κληρωθεί και η Τρίαινα Βούλας, η οποία, ωστόσο, δεν θα κατεβάσει ομάδα. Παρ’ όλα αυτά δεν θα καταλάβει την τελευταία θέση, η οποία είναι η μόνη που δεν δίνει πρόκριση στη Β’ Φάση του θεσμού, αλλά αυτή η ομάδα θα προκύψει από τις υπόλοιπες τέσσερις που μετέχουν κανονικά!
Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τους αγώνες που θα διεξαχθούν αύριο (8/2) και μεθαύριο (9/2) στο Κολυμβητήριο της Πεντέλης με τον Γιάννη Παυλάκη να δηλώνει στο www.apollongs.gr: «Θεωρώ ότι αν παίξουμε το πόλο που έχουμε δουλέψει και μπορούμε έχουμε ελπίδες να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματς. Είναι μία καινούργια προσπάθεια αυτή που έχει ξεκινήσει στους Μίνι Παίδες και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από το υλικό που υπάρχει όσο και από τη δουλειά που γίνεται από τα παιδιά».
Ο Γιάννης Παυλάκης στη συνέχεια… καυτηρίασε και το θέμα της μη συμμετοχής (την τελευταία στιγμή) της Τρίαινας Βούλας και κυρίως την απόφαση της ΚΟΕ να περάσουν τρεις αντί για τέσσερις ομάδες στην επόμενη φάση: ««Το κακό είναι ότι θα μείνει εκτός συνέχειας μία επιπλέον ομάδα από τον όμιλό μας. Με αυτόν τον τρόπο τιμωρούνται οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και όχι αυτή που αποχωρεί. Κάτι που, ασφαλώς, δεν είναι σωστό».
Οι υποχρεώσεις των Μίνι Παίδων του Απόλλωνα Σμύρνης, ξεκινούν, αύριο. Να ευχηθούμε στα νεαρά παιδιά της ομάδας μας, να χαρούν τη συμμετοχή και βεβαίως καλή επιτυχία. Παρατίθενται παρακάτω το πρόγραμμα των αγώνων (θα γίνουν όλοι στο κολυμβητήριο Πεντέλης) και το ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης;

Το πρόγραμμα
Σάββατο 8/2
20:30 Νηρέας Χαλανδρίου - Απόλλων Σμύρνης
Κυριακή 9/2
10:00 ΝΟ Καλαμακίου – Απόλλων Σμύρνης
20:00 ΑΟ Πετρούπολης – Απόλλων Σμύρνης
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ
ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Θανάσης Κατζούρης 2007
Δάνης Παπαϊωάννου 2008
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Θανάσης Τσάπαλης 2007
Αλέξανδρος Μαυρομάτης 2007
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ
Τάσος Καρανικόλας 2008
Αντώνης Γουναρόπουλος 2008
Γιάννης Ξανθόπουλος 2009
Κωνσταντίνος Τσακιρέλης 2009
Αναστάσιος Αντωνίου 2007
Αλέξης Κουρουβακάλης 2007
Στέργιος Μακαντάσης 2008
Αριστείδης Μηνακούλης 2007
Παναγιώτης Κοκκινόζης 2008
ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΙ
Γιώργος Καρανικόλας 2008
Σπύρος Τσακιθρέλης 2007
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Γιάννης Παυλάκης

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728