Με τον Ολυμπιακό στον Ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου ο Απόλλων Σμύρνης




 Photo Credits: Σεβαστή Βρακατσέλη

Με τον Ολυμπιακό στον Ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου ο Απόλλων Σμύρνης

Τον νταμπλούχο Ολυμπιακό ανέδειξε η κληρωτίδα ως αντίπαλο του Απόλλωνα Σμύρνης στον Ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου Υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που θα γίνει το διήμερο 28-29 Φεβρουαρίου στη Χίο.
Ο ημιτελικός της ομάδας μας - στην παρθενική της παρουσία στο Final-4 του θεσμού στην 6η της σεζόν από την επανίδρυσή της στην Αθήνα - θα ξεκινήσει στις 20:00 της 28ης Φεβρουαρίου, ενώ ο Τελικός θα γίνει την επόμενη μέρα με τους Εθνικό Πειραιώς και ΓΣ Περιστερίου που κληρώθηκαν μεταξύ τους στον άλλο ημιτελικό να διεκδικούν επίσης την είσοδό τους σε αυτόν.
Ο προπονητής της «ελαφράς ταξιαρχίας», Γιάννης Κατρουζανάκης, σχολίασε για την κλήρωση: «Είναι η 3η διαδοχική κλήρωση μέσα στη χρονιά που μας φέρνει αντιμέτωπους με ομάδα της κορυφής της Α1, αφού για να φτάσουμε ως εδώ αποκλείσαμε αρχικά τη Βουλιαγμένη και ακολούθως τον Υδραϊκό. Θα πάμε στον ημιτελικό να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Θα θέλαμε έναν πιο βατό αντίπαλο και όχι κατευθείαν τον Ολυμπιακό, αν και αυτό δεν αλλάζει και πολύ τα πράγματα. Εμείς είτε βρίσκαμε τον Ολυμπιακό στον Τελικό είτε τώρα στον ημιτελικό αυτό που θα κάναμε και θα κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να είμαστε ανταγωνιστικοί και ό,τι βγει».

Το πρόγραμμα του Final-4 της Χίου
28 Φεβρουαρίου
18:00 1ος Ημιτελικός: Εθνικός Πειραιώς – Περιστέρι
20:00 2ος Ημιτελικός: Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης
29 Φεβρουαρίου
14:00 Τελικός


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728