Πάλεψε μέχρι τέλους ο Απόλλων Σμύρνης



Πάλεψε μέχρι τέλους ο Απόλλων Σμύρνης

Για δεύτερο διαδοχικό αγώνα, μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου την περασμένη εβδομάδα στη Χίο, ο Απόλλων Σμύρνης έδειξε την αγωνιστική του αξία ενάντια στον πρωτοπόρο και προσφάτως Κυπελλούχο Ολυμπιακό, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.
Η ομάδα μας ήταν άκρως ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έβαλε πολύ δύσκολα στους «ερυθρόλευκους», αλλά τελικώς ηττήθηκε με 12-9 στο Πάρκο Γουδή στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο των Ανδρών.
Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά για τον Απόλλωνα που προηγήθηκε με 3-0 και δέχτηκε, μάλιστα, τη μείωση του σκορ σε 3-1 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου.
Στη δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός με επιμέρους σκορ 5-2 κατάφερε να πάει στο +1 στο ημίχρονο (5-6) με την ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη να παραμένει, ωστόσο, στη διεκδίκηση του ματς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεχόμενη το 6-9 μόλις 1 δευτερόλεπτο πριν το φινάλε της 3ης περιόδου.
Παρά το συγκεκριμένο πλήγμα στην ψυχολογία τους οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν με την ίδια ένταση ενάντια στον Ολυμπιακό πιέζοντας ως το τέλος. Το τελικό σκορ 9-12 δίνει τους βαθμούς στους Πειραιώτες, αλλά η «ελαφρά ταξιαρχία» απέδειξε τη δυναμική της κοντράροντας στα ίσια την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου.
 
Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός 9-12 (3-1, 2-5, 1-3, 3-3).
 

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ Νάσερ, Αλαμάνος, Γραμματικός, Μοσκόφ 5, Μπεριστιάνος 1, Παπαδόπουλος 1, Καρούντζος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 2, Χαραλαμπόπουλος, Τσιτστράκης, Τρόβας.
 

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Γιόκοβιτς 2, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Μίτροβιτς 1, Χαλυβόπουλος Ιππ., Δαλμάρας.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728