Κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊού το Απόλλων Σμύρνης-Άγιοι Ανάργυροι και όλοι οι αγώνες των Ακαδημιών μας
Κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊού το Απόλλων Σμύρνης-Άγιοι Ανάργυροι και όλοι οι αγώνες των Ακαδημιών μας

Έπειτα από έκτακτη ενημέρωση της ΕΣΚΑ και σύμφωνα με τη σχετική Υπουργική Απόφαση, σας γνωστοποιούμε ότι λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού όλες οι αθλητικές δραστηριότητες από σήμερα, Δευτέρα 9/3, και μέχρι την Κυριακή 22/3, θα πραγματοποιούνται κεκλεισμένων των θυρών. Ως εκ τούτου, η αποψινή αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τους Αγίους Αναργύρους, για την 20η Αγωνιστική της Α' ΕΣΚΑ θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Συν τοις άλλοις, σας ενημερώνουμε ότι κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθούν και ΟΛΟΙ οι αγώνες των τμημάτων Υποδομής και Ακαδημιών μας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ:

«Σύμφωνα με την υπ.αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.15954 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 726 Β’, 08/03/2020) για την διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων λόγω των μέτρων προσωρινής απαγόρευσης της παρουσίας κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της μετάδοσης του  COVID-19 (κορονοϊού), ενημερώνουμε ότι :

Όλοι οι αγώνες των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά της ΕΣΚΑ (κάθε ηλικίας) που πραγματοποιούνται σε κλειστές και ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις (γήπεδα- γυμναστήρια), θα διεξάγονται χωρίς παρουσία φιλάθλων.

Τα προαναφερόμενα μέτρα θα ισχύουν από σήμερα Δευτέρα 09/03 έως και την Κυριακή 22/03. Για την συνέχεια της εφαρμογής των μέτρων μετά το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου, θα αναμένουμε την απόφαση των αρμόδιων Υπουργείων.

Συγκεκριμένα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις, για την διεξαγωγή αγώνα, επιτρέπεται η είσοδος μόνο:

-έως 21 ατόμων κάθε ομάδας που όπως προβλέπεται, αναγράφονται στο φύλλο αγώνα (αθλητές, προπονητής, βοηθοί προπονητών, έφορος, φυσιοθεραπευτής κλπ)
Σημείωση: τα στοιχεία των αναγραφόμενων ατόμων στο φύλλο αγώνα πρέπει να είναι πλήρη (πλήρες ονοματεπώνυμο).
-διαιτητών-κριτών
-του ιατρού του αγώνα
-κομισάριου (εάν έχει οριστεί)
-των υπευθύνων της αθλητικής εγκατάστασης (τεχνικός /φύλακας κλπ)

*Σε περίπτωση βιντεοσκόπησης/κάλυψης του αγώνα, επιτρέπεται από μία (1) βιντεοσκόπηση /ένας κάμεραμαν για κάθε ομάδα.

Ο Γεν. Γραμματέας & Πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλημάτων ΕΣΚΑ
Γ.Κομπορόζος».

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728