ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


Ευχόμαστε όλοι να είστε καλά και υγιείς. Σας ενημερώνουμε ότι το κολυμβητήριο του Απόλλωνα με υπουργική απόφαση θα παραμείνει κλειστό έως και τις 27 Απριλίου. Θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση για το αν θα γίνει παράταση ή άρση του μέτρου.. Ελπίζουμε να είμαστε σύντομα κοντά σας. Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και κουράγιο.
Αναλυτικά η απόφαση της Κυβέρνησης:
“Με νέα απόφαση της Κυβέρνησης που δημοσιεύτηκε σήμερα (11/4) στο ΦΕΚ, καθώς στις 11 Απριλίου έληγε η προηγούμενη, γνωστοποιήθηκε νέα παράταση στην επέκταση του «λουκέτου» μιας σειράς σειράς επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων έως και τις 27 Απριλίου, οπότε και κατάσταση θα επανεκτιμηθεί.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά παρατείνεται η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας «όλων των οργανωμένων παραλιών (δημόσιων, δημοτικών και ιδιωτικών), των χιονοδρομικών κέντρων, των αγορών των άρθρων 37 και 38 του ν. 4497/2017 (Α ́ 171) και των αναβατήρων (τελεφερίκ), καθώς επίσης και όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων γυμναστικής και των αθλητικών ομίλων».
Τα κολυμβητήρια βεβαίως και εντάσσονται στην κατηγορία των αθλητικών εγκαταστάσεων και θα μείνουν κλειστά έως τις 27 Απριλίου, οπότε και θα εκδοθεί νέα απόφαση είτε για παράταση του μέτρου είτε για χαλάρωσή του”.

 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728