ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ


Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Γ.Σ Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε από τις 18/05 τις προπονήσεις για τα τμήματα Κ14 και άνω.
Με αίσθημα ευθύνης και με βάση τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα των αρμοδίων αρχών με στόχο την προφύλαξη από τον covid 19 προχώρησε στις κάτωθι ενέργειες προκειμένου να συμβάλει με τον καλύτερο τρόπο στην ασφάλεια των αθλητών της:
 
➡️ Μερίμνησε για την παρουσία γιατρού στις εγκαταστάσεις των προπονήσεων ο οποίος εκδίδει την απαραίτητη για την άθληση βεβαίωση εξετάζοντας έναν έναν τους αθλητές με κόστος εξέτασης μόλις 10€ κατόπιν ειδικής συμφωνίας του συλλόγου.
 
➡️ Έχουν ενημερωθεί όλοι οι προπονητές για τις διαδικασίες αλλά και τις προδιαγραφές που πρέπει να τηρούνται στις προπονήσεις ( αποστάσεις - όχι επαφές κλπ).
 
➡️ Έχει αναρτήσει σε εμφανή σημεία οδηγίες προς όλους τους εμπλεκόμενους ( Προπονητές - Αθλητές - Γονείς).
 
➡️ Έχει τοποθετήσει αντισηπτικά στην είσοδο του αγωνιστικού χώρου για τους αθλητές - προπονητές αλλά και αντίστοιχα υλικά καθαρισμού και απολύμανσης για τα υλικά της προπόνησης 
(μπάλες - κώνους κλπ).
 
➡️ Ενημερώνει διαρκώς όλους τους αθλητές για τα νέα δεδομένα της προπόνησης ( μη χρήση αποδυτηρίων, αποφυγή συγχρωτισμού κατά την προσέλευση - αποχώρηση κλπ).
 
➡️ Μέλη της διοίκησης αλλά και η τεχνική διεύθυνση είναι παρόντες στην επανέναρξη των προπονήσεων προκειμένου να διασφαλίσουν την τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας.
 
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
 
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728