Με ενθουσιασμό η επιστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης στο νερό της πισίνας!




Με ενθουσιασμό η επιστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης στο νερό της πισίνας!


 Αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση των εγκαταστάσεων και το είδος της προπόνησης έδωσε στους παίκτες της ομάδας έδωσε ο Γιάννης Κατρουζανάκης.

Οι 73 ημέρες ήταν πολλές. Ατελείωτες. Πως, λοιπόν, η επιστροφή στο Σεράφειο κολυμβητήριο να μην συνοδευτεί από ενθουσιασμό; Οι αθλητές της ανδρικής ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης μπήκαν ξανά σήμερα στο νερό του προπονητικού τους «σπιτιού» και το απόλαυσαν δεόντως! Έστω και αν η προπόνηση - όπως και οι επόμενες έως ότου επιτραπούν από την Πολιτεία οι ομαδικές – είχε ατομικά χαρακτηριστικά.

Ο αρχηγός Γιώργος Παπαδόπουλος (δεξιά), ο Κώστας Γαλανίδης (στο κέντρο) και ο Φώτης Σπηλιόπουλος.

Για να έρθει η σημερινή, παρουσία γιατρού, πολυπόθητη επιστροφή ακολουθήθηκαν προηγουμένως όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Κατρουζανάκης, αρχικά ενημέρωσε εκτός του κολυμβητηρίου αναλυτικά τους παίκτες του για τις οδηγίες χρήσης των εγκαταστάσεων, αλλά και το είδος της προπόνησης. Ακολούθως, εκείνοι, αφού άλλαξαν στον εξωτερικό χώρο του Σεράφειου, γυμνάστηκαν στο ρυθμό που έδιναν ο κόουτς και ο βοηθός του Δημήτρης Μιτελούδης.

Οι Γιάννης Κατρουζανάκης και Δημήτρης Μιτελούδης δίνουν το ρυθμό φορώντας τις απαραίτητες προστατευτικές μάσκες.

Η αρχή, λοιπόν, έγινε! Τα χαμόγελα στα χείλη έδειξαν ότι άπαντες περίμεναν πως και πως την επανέναρξη της προετοιμασίας στο Σεράφειο και των – έστω και ειδικών συνθηκών – προπονήσεων!








Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728