Από την… ξηρά στο νερό για ατομικές προπονήσεις οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης









Από την… ξηρά στο νερό για ατομικές προπονήσεις οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης



Εν αναμονή της απόφασης της Κυβέρνησης σε συνεργασία με τους επιστημονικούς φορείς, την ΓΓΑ και την ΚΟΕ για το πότε θα επιτραπεί η επιστροφή στις προπονήσεις στις πισίνες οι αθλητές του Απόλλωνα Σμύρνης φροντίζουν να συνεχίζουν αυτό που κάνουν σχεδόν δύο μήνες τώρα: Την ατομική τους εκγύμναση, ώστε να διατηρούνται σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση.
Μόνο που, πλέον - μετά και την απόφαση της Πολιτείας, που επιτρέπει από την περασμένη Δευτέρα 4 Μαΐου την ατομική άθληση και στη θάλασσα - οι παίκτες της αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» μεταφέρουν την ατομική τους προπόνηση και εντός του… υγρού στοιχείου!
Ακολουθώντας το πρόγραμμα εκγύμνασης που είχαν προμηθευτεί από τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Κατρουζανάκη και τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Χρήστο Μπάκα κάνουν – ο καθένας μόνος του -  ασκήσεις τόσο στην άμμο όσο και στο νερό της θάλασσας, κάτι που, βεβαίως, είχε λείψει πάρα πολύ σε όλους.
Εξάλλου το νερό αποτελεί το φυσικό στοιχείο του αθλήματος και δική τους δεύτερη φύση…Όλα αυτά εν αναμονή της πολυπόθητης επιστροφής στις πισίνες μας!


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728