Επανεκκίνηση στις 29 Ιουνίου στο Γουδή με τον ΠΑΟΚ για τον Απόλλωνα Σμύρνης



Επανεκκίνηση στις 29 Ιουνίου στο Γουδή με τον ΠΑΟΚ για τον Απόλλωνα Σμύρνης




Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης στη δράση για πρώτη φορά μετά τα μέσα Μαρτίου έχει αρχίσει να μετρά, πλέον, για τα καλά.
Η ομάδα μας θα δώσει τα τρία από τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια της εντός έδρας, ξεκινώντας από τις 29 Ιουνίου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Γουδή και ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 των Ανδρών – χωρις να έχει ανακοινωθεί το τι μέλλει γενέσθαι με τα πλέι οφ – στις 8 Ιουλίου στον Λαιμό με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη.
Η αναμέτρηση με το «δικέφαλο» του βορρά αν και ήταν προγραμματισμένη στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο στο Γουδή, καθώς ο ΠΑΟΚ θα δώσει όλους τους αγώνες του στην Αθήνα (και με τον Εθνικό) για να αποφύγει τα έξοδα περισσότερων μετακινήσεων. Επιπλέον, ο ΝΟ Χανίων δεν θα μετάσχει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος δίχως συνέπειες, αφού καμία ομάδα δεν υποβιβάζεται φέτος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των τεσσάρων αναμετρήσεων της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Α1 των Ανδρών. Ολοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία θεατών στις εξέδρες, οπως τονίζεται στην ειδική προκήρυξη της ΚΟΕ
Δευτέρα 29 Ιουνίου – 19η αγωνιστική
20:00 Γουδή ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης
Τετάρτη 1 Ιουλίου – 20η αγωνιστική
20:00 Γουδή Απόλλων Σμύρνης – ΑΟ Παλαιού Φαλήρου
Σάββατο 4 Ιουλίου – 21η αγωνιστική
20:00 Γουδή Απόλλων Σμύρνης – Υδραϊκός
Τετάρτη 8 Ιουλίου – 22η αγωνιστική
19:00 Λαιμού ΝΟ Βουλιαγμένης – Απόλλων Σμύρνης




Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728