ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ





ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ 
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ


Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία του για την νέα περίοδο με τους προπονητές βόλεϊ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟ, ΜΑΝΩΛΗ ΚΙΑΣΣΟ και ΑΝΔΡΕΑ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ.
Ο κ. Γερονίκος αναλαμβάνει τις ομάδες ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ του Απόλλωνα, ο κ. Κιάσσος την ομάδα ΝΕΑΝΙΔΩΝ, έχοντας παράλληλα την ευθύνη των Ακαδημιών και του αναπτυξιακού προγράμματος του Συλλόγου και ο κ. Δράκοπουλος τις ομάδες  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

Ο Ανδρέας Γερονίκος υπήρξε αθλητής βόλεϊ στις ομάδες των Πανελληνίου, Σπόρτιγκ, Νήαρ Ηστ, Κηφισιάς, Χαλκίδας, Α.Ο Ταταύλα και Ιώνων.
Είναι προπονητής βόλεϊ από το 1999 και έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα μας, αφού τα έτη 2000 έως και 2002 ως προπονητής της Ανδρικής και Παιδικής ομάδας του Απόλλωνα κατέκτησε δύο φορές το Πρωτάθλημα Ανδρικών ομάδων ΕΣΠΑΑΑ και οδήγησε την Παιδική ομάδα μας στην σημαντική 4η Πανελλήνια διάκριση.
Έχοντας ιδιαίτερη εμπειρία σε τμήματα ομάδων Γυναικών βόλεϊ, έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες τόσον των Τοπικών όσο και των Εθνικών Πρωταθλημάτων (ΑΕΚ, ΖΑΟΝ) με σημαντικές επιτυχίες στην καριέρα του. Έρχεται στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ μετά από μία διετία στην ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς.

Ο Ανδρέα Δρακόπουλος αθλητής βόλεϊ από το 1991 μέχρι και το 2019, είναι συνεργάτης του κ. Γερονίκου τα τελευταία χρόνια, προπονητής βόλεϊ από το έτος 2005 με εμπειρία στις προαγωνιστικές και αγωνιστικές ομάδες των αναπτυξιακών τμημάτων. Υπήρξε προπονητής στις ομάδες των Νέων Βύρωνα, Έσπερου Καλλιθέας,  Γκύζη Πολυγώνου (ανδρική ομάδα) και πρόσφατα του Ηρακλή Κηφισιάς.

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ καλωσορίζει τους προπονητές και εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στο έργο τους.

TMHMA ΒΟΛΕΪ
ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728