Με εκπρόσωπο τον Νικολά Μοσκόφ ο Απόλλων Σμύρνης στο πρώτο διεθνές φιλικό στην… μετά κορωνοϊό εποχή



 

Με εκπρόσωπο τον Νικολά Μοσκόφ ο Απόλλων Σμύρνης στο πρώτο διεθνές φιλικό στην… μετά κορωνοϊό εποχή

Οι Εθνικές Κροατίας και Μαυροβουνίου θα κοντραριστούν αύριο στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) στο πρώτο διεθνές φιλικό Υδατοσφαίρισης μεταξύ χωρών, το οποίο θα γίνει στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας και μάλιστα με παρουσία κόσμου στις εξέδρες, όπως έχουν ανακοινώσει οι τοπικές αρχές.
Στο φιλικό αυτό ο Απόλλων Σμύρνης θα έχει εκπροσώπηση, καθώς μεταξύ των 18 παικτών που είχε επιλέξει να πάρει μαζί του στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών του Μαυροβουνίου ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Βλάντιμιρ Γκοϊκοβιτς, βρίσκεται και ο Νικολά Μοσκόφ.
O 22χρονος περιφερειακός προπονείται σκληρά εδώ και περίπου έναν μήνα με τους συμπαίκτες του στην εθνική και δήλωσε στο apollongs.gr για τον αυριανό αγώνα:
«Ξεκινήσαμε τις προπονήσεις πριν από έναν μήνα, βήμα – βήμα. Πλέον έφτασε η ώρα να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Η Κροατία είναι μια πολύ καλή ομάδα και πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι δύσκολο να παίξεις μετά από τρεις μήνες αγωνιστικής απραξίας, αλλά το ίδιο ισχύει για όλους μας. Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας».


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728