Ορεξάτος και… ωραίος στην επιστροφή ο Απόλλων Σμύρνης





Ορεξάτος και… ωραίος στην επιστροφή 
ο Απόλλων Σμύρνης

Οι 3,5 μήνες αποχής από τη δράση ήταν  πολλοί. Πάρα πολλοί… Οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης εμφανίστηκαν ορεξάτοι και ωραίοι στην επανεκκίνηση της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών, επικρατώντας με 15-2 του τυπικά γηπεδούχου στο Γουδή ΠΑΟΚ (θα δώσει και τα τέσσερα παιχνίδια του στην Αθήνα, ώστε να αποφύγει έξοδα μετακινήσεων), που  παρατάχθηκε – όπως είχε προαναγγελθεί – ουσιαστικά με την ομάδα Νέων Ανδρών.
Ήταν επόμενο πως θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τον «δικέφαλο» του βορρά να προβάλει αντίσταση στην «ελαφρά ταξιαρχία», έστω και αν κι η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς τους Μοσκόφ και Μπάντερ Νάσερ, αλλά και τον τραυματία Καρούντζο.
Ο Απόλλων Σμύρνης, με τον Γιάννη Κατρουζανάκη να δίνει κι εκείνος πολύ χρόνο στους πιο νεαρούς παίκτες της ομάδας επικράτησε εύκολα, λοιπόν, με 15-2 αποδίδοντας ωραίο πόλο κι έχοντας πρώτους σκόρερ τους Γραμματικό με 4 και Αλαμάνο με τρία γκολ. Ακόμη από δύο πέτυχαν οι Τσιστράκης και Μπεριστιάνος και από ένα γκολ οι Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Λουπάκης και Γκάτσος.
Τέλος, παρότι ο αγώνας – όπως όλοι στο πρωτάθλημα – διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών φίλαθλοι της «ελαφράς ταξιαρχίας» βρέθηκαν έξω από το κολυμβητήριο, παρακολουθώντας τον αγώνα έξω από τα κάγκελα και φωνάζοντας συνθήματα για τον Απόλλωνα!
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την προσεχή Τετάρτη 1 Ιουλίου με το Παλαιό Φάληρο στο Γουδή.
ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-15 (1-4, 0-2, 1-3, 0-6)
ΠΑΟΚ (Θεόδωρος Χατζηθεοδώρου): Αλειφτήρας, Κουτσαντάς, Κεφαλάς , Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης, Κεχαλάρης 2, Ιωσήφ, Σγουρίδης, Παπαδόπουλος Δ., Βόλφης, Σιδηρόπουλος, Ζεγλίνας, Πατσίκας, Λαλιάς
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μητρόπουλος, Αλαμάνος 3, Γραμματικός 4, Τσιστράκης 2, Μπεριστιάνος 2, Παπαδόπουλος, Καρούντζος, Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης 1, Χαραλαμπόπουλος, Βιτέλλας, Τροβάς, Λουπάκης 1, Γκάτσος 1 

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728