Επέβαλε το… νόμο του στο β’ ημίχρονο ο Απόλλων Σμύρνης



Επέβαλε το… νόμο του στο β’ ημίχρονο 
ο Απόλλων Σμύρνης

Με άμυνα «γρανίτη» στο β’ ημίχρονο ο Απόλλων Σμύρνης επέβαλε το νόμο του στο κολυμβητήριο στο Γουδή φτάνοντας στην επικράτηση με σκορ 11-6 επί του Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.
Η «ελαφρά ταξιαρχία», αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην αρχή του αγώνα (0-1 και 1-2) κατάφερε να κλείσει προηγούμενη με 4-3 την πρώτη περίοδο. Στο 2ο οκτάλεπτο το Φάληρο προσπάθησε να προβάλει αντίσταση με τις δύο ομάδες να κλείνουν το πρώτο μέρος στο 5-5.
Ωστόσο στο δεύτερο οι «κυανόλευκοι» του Γιάννη Κατρουζανάκη αποδίδοντας εξαιρετικά στα μετόπισθεν και δημιουργώντας ωραίες συνεργασίες στην επίθεση αφενός κράτησαν το Φάληρο μακριά από το σκοράρισμα (μετά από 14 λεπτά βρήκαν ξανά δίχτυα οι φιλοξενούμενοι) και αφετέρου βρήκαν τα γκολ για να φτάσουν τελικώς στη νίκη με σκορ 11-6.
Να σημειώσουμε ότι λίγο πριν το τέλος της 1ης περιόδου αποβλήθηκαν με αντικατάσταση και δεν συνέχισαν στο ματς ο Παπαδόπουλος και ο Γαρδίκας, ενώ μετά το σφύριγμα της λήξης της 1ης περιόδου αποβλήθηκε με αντικατάσταση και ο Κοπελιάδης για λεκτική διαμαρτυρία προς τους διαιτητές.
Ο αγώνας – όπως και όλοι μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος – έγινε κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και πάλι βρέθηκαν φίλαθλοι του Απόλλωνα έξω από τα κάγκελα φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας»
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας ο Υδραϊκός το προσεχές Σάββατο στις 14:30 στο Γουδή, ένας αγώνας ο οποίος είναι σημαντικός για την 3η θέση και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ Sports.
Απόλλων Σμύρνης – ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 11-6 (4-3, 1-2, 3-0, 3-1)
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μητρόπουλος, Αλαμάνος, Γραμματικός, Τσιστράκης 1, Μπεριστιάνος 2, Παπαδόπουλος, Καρούντζος 2, Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης 3, Χαραλαμπόπουλος 2, Βιτέλλας, Τροβάς, Λουπάκης, Γκάτσος
ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Χαϊδόπουλος Σ., Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής, Κουρμελές, Δίπλαρος, Τσολακούδης 1, Ρομπόπουλος, Κοπελιάδης 1, Τρούλος 2, Αθυμαρίτης 1, Κοντονής, Πετρόπουλος, Μανδαλιός, Δήμος

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728