ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ



ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ
ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ

Αέρας μεταγραφών και στα αναπτυξιακά τμήματα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Έτσι, μετά το τμήμα Γυναικών εξοπλίζονται κατάλληλα και οι ομάδες Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων. Στα πλαίσια του Κανονισμού Μετεγγραφών ο Απόλλωνας έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει έως πέντε τέτοιες κινήσεις.

Από την γείτονα ομάδα της Γκράβας, που δε διαθέτει ομάδα ΝΕΑΝΙΔΩΝ έρχεται στη Ριζούπολη μία εξαιρετική Ακραία η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ. Η Ελευθερία θα αποτελέσει την αιχμή του Δόρατος στην ομάδα των ΝΕΑΝΙΔΩΝ καθώς η εμπειρία της είναι σημαντική, αφού την περασμένη περίοδο συμμετείχε και στην ομάδα Γυναικών του γειτονικού Σωματείου.

Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ευχαριστεί την Διοίκηση της ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ Πατησίων για την συνεργασία του στην παραχώρηση της αθλήτριας.

Στη συνέχεια δύο κορίτσια με πολλές προοπτικές έρχονται να καλύψουν θέσεις τόσο στην ομάδα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ όσο και στις ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ.

Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ είναι ένα παιδί με υψηλούς στόχους που πήρε τα πρώτα της μαθήματα βόλεϊ δίπλα στους Ανδρέα Γερονίκο και Ανδρέα Δρακόπουλο στα αναπτυξιακά τμήματα του Ηρακλή Κηφισιάς. Αγωνίζεται ως Κεντρική, γεννήθηκε το 2006 και θα απασχολήσει το Γυναικείο Βόλεϊ για πολλά χρόνια από εδώ και στο εξής.

Η ΙΩΑΝΝΑ ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗ (έτος γεν. 2006) Ακραία με προσόντα, τεχνική και μεγάλες δυνατότητες έρχεται για τους ίδιους λόγους από την ίδια ομάδα και θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τις Αναπτυξιακές ομάδες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Ευχαριστούμε την Διοίκηση του Σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, και ευχόμαστε στα νέα κορίτσια μας, καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και επιτυχίες!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728