Ο Παγκόσμιος με την Εθνική Νέων, Άγγελος Γωνιωτάκης, στον Απόλλωνα Σμύρνης!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα 23-07-2020
Ο Παγκόσμιος με την Εθνική Νέων, 
Άγγελος Γωνιωτάκης, 
στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Σε μία ακόμη εξαιρετική μεταγραφή προχώρησε η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία», η οποία εντάσσει στο ρόστερ της και δεύτερο Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την Εθνική Νέων! Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, λοιπόν, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 19χρονο Άγγελο Γωνιωτάκη!
Ο γεννηθείς στις 10/03/2001 αριστερόχειρας περιφερειακός τον περασμένο Δεκέμβρη είχε πανηγυρίσει ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας Νέων Ανδρών την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Κουβέιτ, έχοντας συμπαίκτη του τον Στάθη Παπαγεωργίου με τον οποίο, πλέον, θα συνυπάρχει στον Απόλλωνα.
Την σεζόν που προηγήθηκε ο Άγγελος Γωνιωτάκης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Α1 των Ανδρών με τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, όπου και ανδρώθηκε αφού εκεί αγωνιζόταν από τα έξι του χρόνια.
Πλέον ο 19χρονος ποιοτικός περιφερειακός θα φορά το σκουφάκι της «ελαφράς ταξιαρχίας», έχοντας, όπως ο ίδιος τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Απόλλωνα, υψηλούς στόχους τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Παράλληλα ευχαρίστησε και τους ανθρώπους την πρώην του ομάδας:
«Νιώθω πολύ χαρούμενος για το νέο μου ξεκίνημα στην ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Είμαι αθλητής που μου αρέσουν οι προκλήσεις κι στόχος μου ήταν να πάω σε μια ομάδα που έχει τόσο υψηλά στάνταρ στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για μένα να αποχωριστώ την ομάδα, στην οποία ξεκίνησα και ανδρώθηκα. Ευχαριστώ το Παλαιό Φάληρο, τη διοίκηση και όλους τους προπονητές που είχα όλα αυτά τα χρόνια».Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728