Μίτροβιτς: Το πρώτο τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε



Μίτροβιτς: Το πρώτο τεστ για να δούμε 

που βρισκόμαστε

 

Τον Ολυμπιακό στο Παπαστράτειο αντιμετωπίζει αύριο (17/10) στις 14:00 (τηλεοπτική μετάδοση από ΕΡΤ Sports) ο Απόλλων Σμύρνης, στην αναμέτρηση που σαφώς ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Νωρίς στη σεζόν η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» έχει μπροστά της την πρώτη πρόκληση, με τον εν ενεργεία Σέρβο διεθνή και Χρυσό Ολυμπιονίκη στο Ρίο Στέφαν Μίτροβιτς να κάνει λόγο «για το πρώτο τεστ ώστε να δούμε που βρισκόμαστε».

Ο 32χρονος περιφερειακός του Απόλλωνα, αν και τονίζει πως αυτό το ματς έρχεται σε πρώιμο στάδιο αφού η ομάδα χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να δέσει, δείχνει το… δρόμο, τονίζοντας ότι άπαντες θα πρέπει αύριο να είναι συγκεντρωμένοι και να δώσουν το μάξιμουμ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Στέφαν Μίτροβιτς στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου:

Υπάρχει μπροστά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πως είναι προετοιμασμένη η ομάδα και τι πιστεύεις ότι θα συμβεί;

«Θα δούμε. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω πως ο Ολυμπιακός σίγουρα αυτή τη φορά θα είναι πιο έτοιμος και πιστεύω ότι δεν μπορεί να παίξει δύο φορές… δεν θα πω άσχημα γιατί δεν πιστεύω ότι ήταν κακός, αλλά ότι η Βουλιαγμένη έπαιξε πολύ καλά κι εξελίχθηκε έτσι ο αγώνας της πρεμιέρας.

Για εμάς θα είναι σίγουρα δύσκολο διότι θα είναι, ας πούμε, το πρώτο τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε. Ίσως είναι πολύ νωρίς διότι αυτή η ομάδα χρειάζεται πιο πολύ χρόνο, να παίξει και άλλα παιχνίδια μαζί, αλλά “οκ” τι να κάνουμε;. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το μάξιμουμ, αλλά σίγουρα μας περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι»

Πως νιώθεις που επιστρέφεις ως αντίπαλος του Ολυμπιακού;

«Αυτή είναι η ζωή. Δεν είναι η πρώτη μου φορά. Έχω παίξει ενάντια στην Παρτιζάν, τη Σόλνοκ και περιμένω να παίξω ενάντια και στη Φερεντσβάρος (σ.σ. χαμόγελο). Ναι, δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε επαγγελματίες αθλητές, έτσι είναι η ζωή μας και η δουλειά μας, οπότε “οκ”.

Τι πιστεύεις για το μέλλον του Απόλλωνα αναφορικά με την τρέχουσα σεζόν;

«Θα δούμε, είμαστε μια καινούργια ομάδα. Ο Απόλλων έχει πολύ μεγάλη ιστορία ως σύλλογος, αλλά ως τμήμα είναι νέος στο επαγγελματικό πόλο καθώς ιδρύθηκε πριν από έξι χρόνια. Αυτή η χρονιά αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για τον Απόλλωνα που έφτιαξε αυτήν την ομάδα. Να είναι πιο ανταγωνιστικός στην Ευρώπη και να περάσει τουλάχιστον μία φάση,  αλλά πρέπει να βάλουμε τις προσδοκίες στην άκρη και να είμαστε ρεαλιστές σε ορισμένα πράγματα.

Ακόμη πιστεύω ότι έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη. Ίσως είμαστε οι τρίτοι αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μεγάλη ιστορία στον Απόλλωνα, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Είμαστε το αουτσάιντερ και πρέπει να αποδείξουμε πράγματα.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλαμπ που έχει αποδείξει στη διάρκεια πολλών ετών ότι είναι ο καλύτερος και σίγουρα είναι. Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά τους. Αυτός είναι ο στόχος για εμάς αυτή τη σεζόν, αλλά φυσικά θα πρέπει να κερδίσουμε και τη Βουλιαγμένη.

Οπότε η σεζόν θα είναι δύσκολη, με πολλά δύσκολα παιχνίδια και στην Ευρώπη. Το Len Euro Cup δεν ήταν ποτέ τόσο ανταγωνιστικό όσο αυτή τη σεζόν. Ίσως περισσότερο και από το Τσάμπιονς Λιγκ γιατί το φορμάτ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μικρότερο και όλες οι ομάδες από εκεί θα πάνε στο Len. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά αυτό είναι καλό για τον Απόλλωνα για να κάνει βήματα μπροστά ως οργανισμός και να δει τι χρειάζεται και για τα επόμενα χρόνια».

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728