Βόλεϊ Γυναικών: ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΑΙ - ΜΠΡΕΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 


 

 Βόλεϊ Γυναικών

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ 

ΣΤΟ ΤΑΙ - ΜΠΡΕΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ είχε ψυχή και ικανότητα, δύναμη και επιλογές και κατάφερε να γυρίσει ένα παιχνίδι κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα όπως αυτή του γηπεδούχου ΑΟ ΒΑΡΗΣ.

Το παιχνίδι είχε δύο όψεις και ξεκίνησε με τον ΑΟ Βάρης να πιέζει επιθετικά και τον Απόλλωνα να αμύνεται. Με έμπειρες παίκτριες οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν την άμυνα των φιλοξενούμενων και να προηγηθούν με 2-0 στα σετ.

Κόντρα στη διαφαινόμενη ήττα όμως όλα άλλαξαν στη συνέχεια. Με αντεπίθεση διαρκείας και πολλές λύσεις που έδωσαν τη δυνατότητα στον Ανδρέα Γερονίκο να παλέψει το παιχνίδι με εξαιρετικό κοουτσάρισμα, οι μπλε ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και πήραν ένα ιδιαίτερα σημαντικό εκτός έδρας δίποντο, κερδίζοντας και τις εντυπώσεις.

Λύσεις που ήρθαν από τον θεωρητικό "πάγκο" αλλά απέδωσαν εξαιρετικά, τακτική που μπέρδεψε τον αντίπαλο και παράλληλα φυσική κατάσταση που είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς στη Ριζούπολη. Είναι χαρακτηριστικό ότι χρειάστηκε να ριχτούν στη μάχη όλα τα κορίτσια του Απόλλωνα στην προσπάθεια να έρθει η ισορροπία στη λειτουργία της ομάδας.

Τελικά η Ελεονώρα Σδραβοπούλου βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα των αντιπάλων και έδωσε τις ανάσες που χρειάστηκαν για να λειτουργήσει και η υπόλοιπη ομάδα. Ο Απόλλωνας πίεσε στο σέρβις με τις Οικονόμου, Χριστολιάκου και Μπαρουξή, οι άκρες έγιναν αποτελεσματικές και το μπλοκ λειτούργησε καταλυτικά.

Το παιχνίδι γύρισε και οδηγηθήκαμε στη διαδικασία του τάϊ μπρέικ.  Εκεί ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ήταν εξαιρετικός και προηγήθηκε γρήγορα με 11-3 και 13-7, τελειώνοντας το παιχνίδι σε 17 λεπτά με σκορ 15-7.

Μετά το άτυχο αποτέλεσμα του Κυπέλλου οι "μπλε" βρήκαν την αυτοπεποίθηση που χρειάστηκαν για να διατηρηθούν για άλλη μία αγωνιστική ημέρα στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (Ανδρέας Γερονίκος): Πιπεράκη 1, Παπαδοπούλου 2, Χριστολιάκου 3, Μπαρουξή 4, Μπλέκα 5, Μήτση 6 (λ), Μανή 7, Οικονόμου 8, Πισσάρη 9, Κονοπάτσκα 10, Βλαβιανού 11, Κόμη 12, Νυδιώτη 18 (λ), Σδραβοπούλου 20.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728