Επιστροφή στις νίκες για την ελαφρά ταξιαρχία

 



 

Επιστροφή στις νίκες 

για την ελαφρά ταξιαρχία

 

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων Σμύρνης – που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Μπόουεν και τον Μίτροβιτς ο οποίος βρίσκεται με άδεια στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους – επικράτησε της ΑΕΚ με 11-7 στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 4η αγωνιστική της Α1 των Ανδρών.

Η ομάδα μας προηγήθηκε με 7-2 στο ημίχρονο και με 8-3 στις αρχές της 3ης περιόδου με την ΑΕΚ στη συνέχεια να εκμεταλλεύεται την χαλάρωση που παρατηρήθηκε μειώνοντας σε 8-6 στα 2:18 πριν το φινάλε του 3ου οκταλέπτου.

Όμως η «ελαφρά ταξιαρχία» με δύο γκολ στο 1:18 και 0:36 για το τέλος της 3ης περιόδου πήρε και πάλι… κεφάλι τεσσάρων τερμάτων, διαφορά που διατήρησε μέχρι και το φινάλε του αγώνα. Έτσι η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό το περασμένο Σάββατο, που είναι και η μόνη έως τώρα στη σεζόν.

Πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα με 4 γκολ ήταν ο Νικολά Μοσκόφ, ενώ ακολούθησε με τρία ο Αλέξανδρος Γούνας.

Η βράβευση στον πρώτο τεχνικό της ιστορίας του

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Απόλλων Σμύρνης βράβευσε τον προπονητή της ΑΕΚ, Κωνσταντίνο Δάνδολο, ο οποίος είναι ο πρώτος τεχνικός στην ιστορία του τμήματος υδατοσφαίρισης της «ελαφράς ταξιαρχίας» οδηγώντας την, στην τριετία που έμεινε στον πάγκο και προτού παραδώσει τα «ηνία» στον Γιάννη Κατρουζανάκη, σε δύο ανόδους. Από τη Γ’ Εθνική στην Β’ και από τη Β’ Εθνική στην Α2 των Ανδρών.

 

Ο έφορος της «ελαφράς ταξιαρχίας», Σπύρος Μίντζης παρέδωσε στον Κωνσταντίνο Δάνδολο ένα κάδρο με το φύλλο αγώνος από τον Τελικό της Γ’ Εθνικής (στην Πάτρα) ενάντια στην Καστέλα, τότε (3/8/2014), που ο Απόλλων είχε νικήσει 8-6 και είχε πανηγυρίσει την άνοδο στη Β’ Εθνική στην πρώτη χρονιά ίδρυσης του τμήματος.

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 11-7 (5-2, 2-0, 3-4, 1-1)

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Αλαμάνος,, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 1, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Μοσκόφ 4, Βιτέλλας, Τροβάς, Γούνας 3, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Φέγγος, Κίτσος

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης 1, Σταμέλος, Κουτσιαλής 1, Βούξεβιτς 1, Κουλιεράκης 1, Κουρλιάφτης, Γιαννουρής, Ράντζεν 2, Στελλάτος, Βέκκος 1, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Παυλιδάκης,  Παπάκος

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728