ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ BOΛΕΪ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ



 ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ BOΛΕΪ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

ΔΙΟΝΥΣΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3 

ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΠΑΑΑ

 

Η 1η αγωνιστική του κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ βρήκε την ομάδα μας να κερδίζει εκτός έδρας στο ολοκαίνουργιο κλειστό γυμναστήριο Διονύσου την ομώνυμη νεανική ομάδα, με ένα μάλλον εύκολο σκορ και να γεμίζει τα κορίτσια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με αυτοπεποίθηση. Ο άγραφος νόμος του βόλλευ λέει ότι, σε αυτό το άθλημα ο καλύτερος ''σχεδόν'' πάντα κερδίζει.  Και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ χθες ήταν καλύτερος, έδειξε αρετές καλοδουλεμένης ομάδας και παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει πιάσει  υψηλή απόδοση, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στους γηπεδούχους.

Το εκκωφαντικό σκορ του 1ου σετ (25-8) έδειξε από νωρίς που θα γείρει η ζυγαριά, αλλά παράλληλα έφερε κορεσμό στις μπλε έτσι όπως συνήθως συμβαίνει στο βόλλευ!

 

Σε ένα σετ μαγικό, όπου η αμυντική λειτουργία της ομάδας του Ανδρέα Γερονίκου ήταν υποδειγματική και η εκτελεστική δεινότητα των μπλε είχε σημαντικό πλουραλισμό, τίποτα δεν άφηνε περιθώρια για αντίδραση στον αντίπαλο.  Το σετ τελείωσε σε 16 λεπτά και έδειξε το χρώμα του νικητή.

 

Στα δύο επόμενα σετ ο Απόλλωνας έκοψε ρυθμό, όπως και ήταν φυσιολογικό να συμβεί μετά το ξάφνιασμα των αντιπάλων, αλλά και πάλι όπου χρειάστηκε έβγαλε αντίδραση γύρισε το παιχνίδι  και πήρε κεφάλι. Το σκορ 25-19 και 25-21 τα δύο επόμενα σετ, με στιγμιαία εξαιρετική απόδοση και εκρήξεις των μπλε, που έδωσαν το τελικό αποτέλεσμα και την νίκη πρόκριση με 3-0 στην πρώτη επίσημη της "ΕΛΑΦΡΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ"!

Νίκη με υποσχέσεις για μία δυνατή συνέχεια, με αυτοπεποίθηση και διάθεση για πολλή πολλή δουλειά!

Άψογη η φιλοξενία και τα μέτρα προστασίας από την ομάδα ''Μπακοδήμου'' και τα ευγενικά στελέχη των γηπεδούχων και γήπεδο κόσμημα!

Καλή αρχή λοιπόν και μπράβο στον κόουτς και στα κορίτσια μας!

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (Ανδρέας Γερονίκος): Χριστολιάκου, Βλαβιανού Λ, Μπλέκα, Μπαρουξή, Οικονόμου, Κονοπάτσκα, Νυδριώτη (λ), Κόμη, Πισσάρη, Μανή, Σδραβοπούλου, Παπαδοπούλου, Πιπεράκη, Μήτση (λ).

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728