ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Αθήνα 02-11-2020

 

  

Ο Απόλλων Σμύρνης εγκαινιάζει το νέο ηλεκτρονικό του «σπίτι»

 

Η νέα επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης, www.apollonwaterpolo.gr, είναι, πλέον, στον… αέρα.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» αποκτά το δικό της ηλεκτρονικό «σπίτι», στις… ανέσεις του οποίου μπορούν να περιηγηθούν όλοι όσοι επιθυμούν να ενημερώνονται για τα τρέχοντα νέα τόσο της ανδρικής ομάδας όσο κι εκείνων των ακαδημιών και παράλληλα να κάνουν μια «βουτιά» στην ιστορία του τμήματος από την ημέρα της ίδρυσής του από το 2014 έως και σήμερα.

Καταβλήθηκε προσπάθεια ώστε το apollonwaterpolo.gr να καλύψει όλο το φάσμα των αναγκών μιας ομάδας με τις βλέψεις του Απόλλωνα Σμύρνης σ’ ένα περιβάλλον όμορφο και ταυτόχρονα εύχρηστο για όλους τους περιηγητές. Βεβαίως και για τα ΜΜΕ, τα οποία μπορούν μέσω (και) αυτού να αντλούν την ενημέρωσή τους για την… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» και να τη μεταφέρουν ακολούθως στους αναγνώστες, ακροατές τους και ούτω καθ’ εξής.

Μια περιήγηση στο apollonwaterpolo.gr αρκεί ώστε κάποιος να θυμηθεί ή να μάθει πως υλοποιήθηκε στις αρχές του 2014 η ιδέα της ίδρυσης του τμήματος Υδατοσφαίρισης και να κάνει μια ιστορική αναδρομή στα έξι αυτά χρόνια έως και σήμερα.

Μπορεί ακόμη να ενημερωθεί αναλυτικά για το ρόστερ, το τεχνικό επιτελείο, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της ανδρικής ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ξεχωριστό Section διαθέτουν τα τμήματα υποδομής της «ελαφράς ταξιαρχίας», με το τεχνικό επιτελείο αυτών αλλά και τις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί ο Απόλλων Σμύρνης.

Σίγουρα η προσπάθεια αυτή εγκαινιάζεται εν μέσω μιας δύσκολης περιόδου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, που έχει επιφέρει μερικό lock down στη χώρα και τον αθλητισμό, αλλά ακόμη και στα διαστήματα της μη αγωνιστικής δραστηριότητας, που ευχόμαστε να είναι μικρή σε διάρκεια, η θεματολογία θα ανανεώνεται επαρκώς.

Η νέα επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος Υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης ευελπιστούμε ότι θα αφήσει ικανοποιημένους όλους τους φίλους της ομάδας μας και όχι μόνο, διότι υπάρχουν κι άλλα πολλά τα οποία είναι προτιμότερο να τα ανακαλύψετε μόνοι σας.

Σας καλούμε, λοιπόν, να περιηγηθείτε σε αυτήν για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ότι η συγκεκριμένη πρωτοποριακή για τον χώρο του υγρού στίβου «κίνηση» έρχεται σε συνάρτηση με τις υψηλές αγωνιστικές βλέψεις της «ελαφράς ταξιαρχίας.

Εν κατακλείδι; Καλώς ορίσατε στο www.apollonwaterpolo.gr. Πάρτε το mouse ανά χείρας και ξεκινήστε…

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728