OPEN MALL SOCIAL CLUB

 

OPEN MALL SOCIAL CLUB

Καλημέρα αγαπητό μέλος μας και καλή χρονιά,

Είστε μέλος του OPEN MALL SOCIAL CLUB το οποίο υποστηρίζει αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και κάτοχος της Εκπτωτικής MEMBERS CARD,

μέσω του συνδεδεμένου με το CLUB  Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ο οποίος σας πρόσφερε την MEMBERS CARD για αγορές με σοβαρές εκπτώσεις από επιλεγμένες επιχειρήσεις της ευρύτερης τοπικής αγοράς.

 

Παρακαλούμε στις αγορές σας να ενημερώνετε τις επιχειρήσεις ότι είστε κάτοχος της Εκπτωτικής κάρτας, να την επιδεικνύεται  και έτσι δικαιούστε την αναγραφόμενη παρακάτω έκπτωση.

 

Μπορείτε, αν επιθυμείτε, να δωρίσετε την MEMBERS CARD σε πρόσωπα επιλογής σας, αρκεί να επικοινωνήστε με τον Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

Για κάθε ερώτηση σχετικά με το CLUB παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλ.: 210 2770123, 2110123017, (Δευτ.-Παρασ., 9.30-16.30).

Για έκτακτες περιπτώσεις στο κιν.:6940682825

 

*ο κατάλογος με τις εκπτωτικές προσφορές των επιχειρήσεων θα σας αποστέλλεται τακτικά, διαρκώς ανανεωμένος, με προσθήκη νέων επιχειρήσεων.

Αν επιθυμείτε να συστήσετε κάποια επιχείρηση με ποιοτικά προϊόντα /υπηρεσίες που θα επιθυμούσατε να συμπεριληφθεί στον Κατάλογο, στείλτε μας email στο: openmall@socialpress.gr.

Ο Κατάλογος θα ισχύει περιορισμένος λόγω καραντίνας, αλλά πλήρης μετά τη λήξη της.

Καλές αγορές!








Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728