Εντυπωσιακή επιστροφή για τον Απόλλωνα Σμύρνης

 



Εντυπωσιακή επιστροφή 


για τον Απόλλωνα Σμύρνης

 

Η επιστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης στην εντός των τειχών αγωνιστική δραστηριότητα μετά από 4 μήνες εξαιτίας του lockdown συνδυάστηκε και με την επιστροφή στις νίκες! Και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» αγωνιζόμενη δίχως τους τιμωρημένους Μοσκόφ, Δερμιτζάκη και τον τραυματία Καβασουβανό επικράτησε 15-8 του ΝΟ Χανίων στα Χανιά, έχοντας ως κορυφαίο και πρώτο της σκόρερ τον Αλέξανδρο Γούνα με επτά γκολ.

Από τα μέσα της 2ης περιόδου (4-4 στα μισά της) κι έπειτα η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη βρήκε το ρυθμό της και επιβάλλοντας την ανωτερότητά της έφτασε στην τελική επικράτηση με 15-8.

Τρία γκολ σημείωσε και ο Άλεξ Μπόουεν στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον τραυματισμό του στο χέρι τον περασμένο Οκτώβρη, δύο πέτυχε ο Αλέξανδρος Αλαμάνος και από ένα οι Στάθης Παπαγεωργίου, Μάριος Χατζηκυριακάκης και Μανώλης Σολανάκης.

Ο τελευταίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τους διαιτητές στα 5’ για το φινάλε της 3ης περιόδου μη αγωνιζόμενος στη συνέχεια. Μάλιστα ο Απόλλων έπαιξε για 4′ με παίκτη λιγότερο, αλλά δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα. Επόμενο ματς για την ομάδα μας το προσεχές Σάββατο 6/3 με τον Πανιώνιο στο Γουδή (19:00)

ΝΟ Χανίων – Απόλλων Σμύρνης 8-15 (3-3, 1-3, 2-4, 2-5)

ΝΟ Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης, Πολύζος 1, Αγιωργούσης, Μπατάκης 2, Γουίλιαμς 2, Χαριτάκης, Μπογκντάνοβιτς 3, Κανδανολέων, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουμής, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος 2, Παπαγεωργίου 1, Φέγγος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Κίτσος, Βιτέλλας, Μπόουεν 3, Γούνας 7, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 1, Δραγώνας. 


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728