Πέρασε σαν σίφουνας από την Ηλιούπολη ο Απόλλων Σμύρνης

 



Πέρασε σαν σίφουνας από την Ηλιούπολη 

ο Απόλλων Σμύρνης

Με… μαγική εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με το εντυπωσιακό 19-2 του Υδραϊκού στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» του Νίκου Δεληγιάννη μπήκε με πατημένο το… γκάζι από την αρχή της αναμέτρησης και δεν το άφησε μέχρι το φινάλε, φτάνοντας με άνεση στην 6η νίκη της στη σεζόν σε σύνολο οκτώ αγώνων πρωταθλήματος.

Οι «κυανόλευκοι» είχαν ρυθμό από την αρχή, αγωνίστηκαν με πολύ υψηλή ένταση στην άμυνα και έχοντας εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, όπως και πολύ όμορφες συνεργασίες στην επίθεση προηγήθηκαν αρχικά με 11-1 στο ημίχρονο πριν φτάσουν στο τελικό 19-2.

Ο Κώστας Γαλανίδης φώναξε επίσης «παρών» όποτε χρειάστηκε (απέκρουσε και πέναλτι), ενώ πρώτος σκόρερ για τον Απόλλωνα ήταν ο Νικολά Μοσκόφ με 6 γκολ. Πέντε γκολ πέτυχε ο Μανώλης Σολανάκης, που επανήλθε από τιμωρία και τέσσερα ο Αλέξανδρος Γούνας. Από ένα οι Μάριος Χατζηκυριακάκης, Στάθης Παπαγεωργίου και Γιώργος Τοράκης.

Επόμενο ματς για την ομάδα μας το προσεχές Σάββατο στις 19:00 με τον Εθνικό Πειραιώς στο κεκλεισμένων των θυρών κολυμβητήριο στο Γουδή για την 9η αγωνιστική της Α1.   

Υδραϊκός – Απόλλων Σμύρνης 2-19 (0-6, 1-5, 0-4, 1-4)

Υδραϊκός (Μάκης Βολτυράκης): Πωλογεώργης, Τσιστράκης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Παπασηφάκης, Μακαντώνης, Μπλάνης, Φώσκολος, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης 1, Πάρτσογλου, Καλαμβόκης, Χατζηγούλας 1

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης 1, Μοσκόφ 6, Βιτέλλας, Μπόουεν 1, Γούνας 4, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 5, Τροβας, Φέγγος, Καβουσανός

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728