Την Τετάρτη (21/4) στην Ηλιούπολη το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ

 



Την Τετάρτη (21/4) στην Ηλιούπολη 

το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ


Ορίστηκαν από την ΚΟΕ οι πρώτοι αγώνες της α' φάσης των πλέι οφ στην Α1 υδατοσφαίρισης των Ανδρών, στην οποία μετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν από την 3η έως την 6η θέση της βαθμολογίας. Η μέρα άλλαξε από Τρίτη σε Τετάρτη, καθώς, είχε κατατεθεί σχετικό αίτημα από τον ΠΑΟΚ.

Έτσι ο 3ος της κατάταξης Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχτεί την Τετάρτη 21/4 τον 6ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ τους ματς που θα γίνει στις 13:00 στο κεκλεισμένων των θυρών κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» υποδέχεται τον «δικέφαλο» του βορρά στο κολυμβητήριο, όπου είχε επικρατήσει με το εντυπωσιακό 19-2 επί του Υδραϊκού, τον οποίο – στο ίδιο κολυμβητήριο - νίκησε την περασμένη Κυριακή και ο ΠΑΟΚ με 10-8, εξασφαλίζοντας την 6η θέση.

Το δεύτερο ματς της ομάδας μας ενάντια στο «δικέφαλο» του βορρά θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή (23/4) στο Ποσειδώνιο και αν χρειαστεί και 3ο ματς, αυτό θα γίνει την προσεχή Κυριακή (25/4).

Η πρόκριση στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος κρίνεται στις δύο νίκες. Εκεί (5/5, 7/5, 9/5 οι ημερομηνίες) ο Απόλλων Σμύρνης, εφόσον εκπληρώσει το στόχο του και αποκλείσει τον ΠΑΟΚ, θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό. Η πρόκριση στους Τελικούς κρίνεται, επίσης, στις δύο νίκες.


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728