Με άμυνα... μπετόν κατέβαλε την αντίσταση και του ΑΝΟΓ ο Απόλλων Σμύρνης


Με άμυνα... μπετόν κατέβαλε την αντίσταση 

και του ΑΝΟΓ ο Απόλλων Σμύρνης

 

Παίζοντας και πάλι εξαιρετική άμυνα ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τη νίκη, 6η συνεχόμενη και 9η συνολικά στη σεζόν, επικρατώντας με 11-5 του αξιόμαχου ΑΝΟ Γλυφάδας στο κεκλεισμένων των θυρών κολυμβητήριο στο Γουδή στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Η «ελαφρά ταξιαρχία», με εξαίρεση το 0-1, είχε συνεχώς το προβάδισμα σ’ ένα κλειστό παιχνίδι, με το ημίχρονο να κλείνει στο 5-3, την 3η περίοδο στο 6-4 και τους τερματοφύλακες να παίζουν σημαντικό ρόλο. Έχοντας, όμως, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια τους, πολλές δυνάμεις οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη επικράτησαν κατά κράτος στην 4η περίοδο και με το επί μέρους 5-1 έφτασαν στην τελική επικράτηση.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας σ' ένα ακόμη ματς ο Αλέξανδρος Γούνας, ενώ τρία σημείωσε ο Μανώλης Σολανάκης, δύο ο Μπόουεν και από ένα οι Δερμιτζάκης, Γωνιωτάκης.

Ο Απόλλων Σμύρνης, που αγωνίστηκε για 2ο σερί ματς χωρίς τον Νικολά Μοσκόφ, έφτασε στους 27 βαθμούς, έπιασε στην 2η θέση τον έχοντα ένα ματς λιγότερο Ολυμπιακό (υποδέχεται αύριο τον ΟΥΚ Βόλου) και αποσπάστηκε κατά πέντε βαθμούς από τον 4ο της κατάταξης προσεχή αντίπαλό του (Τετάρτη 14/4 στο Περιστέρι) ΓΣ Περιστερίου, που σήμερα ηττήθηκε με 10-7 από την ΑΕΚ στην Ηλιούπολη. Τελευταίο ματς για τον α’ γύρο αυτό ενάντια στον ουραγό ΟΥΚ Βόλου (Σάββατο 17/4 στο Γουδή), με την.. αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» να κλειδώνει, επί της ουσίας, με τη σημερινή νίκη της την 3η θέση στην κανονική διάρκεια και να μπαίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στη διαδικασία των πλέι οφ (ξεκινούν στις 19/04) .

Απόλλων Σμύρνης – ΑΝΟ Γλυφάδας 11-5 (2-1, 3-2, 1-1, 5-1)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης 1, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης, Φέγγος, Βιτέλλας, Μπόουεν 2, Γούνας 4, Γωνιωτάκης 1, Σολανάκης 3, Δραγώνας, Τροβάς, Κίτσος

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Κουρούβανης, Τζελάτης, Παπούκας 2, Περόπουλος, Φωτεινάκης, Ηλιόπουλος 2, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης, Στίβενσον, Γούντχεντ, Χαραλαμπόπουλος, Πούρος 1, Μπακαλούμης, Γαλάνης, Μαυρωτάς.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728