Καταιγιστικός στο β’ μέρος ο Απόλλων, που… πέρασε και από τη Χωράφα

 

Καταιγιστικός στο β’ μέρος ο Απόλλων, που… πέρασε και από τη Χωράφα



Όντας καταιγιστικός στο β’ ημίχρονο και παίζοντας σε αυτό το διάστημα άμυνα για… σεμινάριο, δεχόμενος μόλις ένα γκολ και αυτό, μάλιστα, στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα, ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε νικηφόρα και από το Κολυμβητήριο της Χωράφας επικρατώντας με 12-5 του ΓΣ Περιστερίου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης των Ανδρών!

Το ματς ήταν ντέρμπι – που παρακολούθησε δια ζώσης ο νέος πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος – στο α’ ημίχρονο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι με χέρι στο σκορ, με τον Αλέξανδρο Γούνα να φέρνει προηγούμενη την «ελαφρά ταξιαρχία» στην ανάπαυλα σκοράροντας ένα πανέμορφο γκολ για το 4-5 στα 6’’ πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη επικράτησε κατά κράτος. Παίζοντας ομαδικό και όμορφο πόλο στην επίθεση κι έχοντας στιβαρή άμυνα κατάφερε να κλείσει την 3η περίοδο με το υπέρ της 9-4 και να φτάσει τελικώς στην επικράτηση με σκορ 12-5, με το Περιστέρι να πετυχαίνει το μοναδικό του γκολ στο β’ ημίχρονο 1’’ πριν τη λήξη με τον Αγκόρτσα!

Τόσο ο Φίλιπππος Καραμπέτσος (έπιασε τρία τετ α τετ) όσο και ο Κώστας Γαλανίδης πραγματοποίησαν εντυπωσιακές επεμβάσεις, με τον γκολκίπερ του Απόλλωνα να αφήνει τη θέση του στον νεαρό Δραγώνα στα τρία τελευταία λεπτά του ματς.

Με αυτή την νίκη, που ήταν η 7η συνεχόμενη και 10η συνολικά στη σεζόν, ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε στους 30 βαθμούς εξασφαλίζοντας την 3η θέση στην κανονική διάρκεια. Το 4ο Περιστέρι έμεινε στους 22, με αμφότερες τις ομάδες να συνεχίζουν στα πλέι οφ.

Παρουσία του Κυριάκου Γιαννόπουλου στις εξέδρες το ματς

Στις εξέδρες του κολυμβητηρίου του Περιστερίου στη Χωράφα για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση (από την αρχή μέχρι το τέλος) βρέθηκε ο νέος Πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, συνοδευόμενος από τον β’ αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας και διοικητικό ηγέτη του Απόλλωνα, Γιώργο Αφρουδάκη, τον Γενικό Γραμματέα, Στέφανο Αυγουλέα και το μέλος του ΔΣ, Τζώνη Καλημέρη.

Αυτό ήταν ο πρώτος αγώνας του ελληνικού πρωταθλήματος που παρακολούθησε δια ζώσης (μετά την εκλογή του) ο νέος Πρόεδρος της ΚΟΕ, που είχε δει, μαζί με τον Στέφανο Αυγουλέα, και τον ημιτελικό του Euro Cup μεταξύ του ΝΟ Βουλιαγμένης και της Όρβοσι.

ΓΣ Περιστερίου – Απόλλων Σμύρνης 5-12 (2-2, 2-3, 0-4, 1-3)

ΓΣ Περιστερίου (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς Π., Φάρμερ, Τζαβάρας, Κουκουμάκης, Αγκόρτσας 1, Καρούντζος 2, Μιρόνοφ 1, Κλήμος, Τζώρτζης 1, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος 2, Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Μοσκόφ 2, Βιτέλλας, Μπόουεν 1, Γούνας 3, Γωνιωτάκης 1, Σολανάκης 1, Δραγώνας, Φέγγος, Τροβάς

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728