Αποφασιστικό πρώτο βήμα για τα ημιτελικά ο Απόλλων Σμύρνης



Αποφασιστικό πρώτο βήμα για τα ημιτελικά 

ο Απόλλων Σμύρνης 

Με άμυνα που σε πολλά σημεία του παιχνιδιού θύμιζε κλοιό που σφίγγει, τον Κώστα Γαλανίδη ετοιμοπόλεμο σε κάθε φάση και ομαδικό πόλο στην επίθεση ο Απόλλων Σμύρνης έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά επικρατώντας στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα για την α’ φάση των πλέι οφ με 13-6 του αξιόμαχου  ΠΑΟΚ στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Η… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία» επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κερδίζοντας στα επί μέρους σκορ και των τεσσάρων περιόδων κι έφτασε σε μια άνετη επικράτηση, που της δίνει σαφέστατα τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην 4αδα.

Τρεις παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης είχαν από τρία γκολ και συγκεκριμένα οι Αλέξανδρος Γούνας, Νικολά Μοσκόφ και Μανώλης Σολανάκης, οι οποίοι μαζί με τους συμπαίκτες τους προσέφεραν αρκετές στιγμές ωραίου πόλο στο ματς.

Ο ΠΑΟΚ το… πάλεψε, έχοντας ως πρώτο του σκόρερ τον Νίκο Προσινικλή με δύο γκολ και τον Σιορδίλη σε πολύ καλή μέρα κάτω από τα δοκάρια.  

Το δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για μεθαύριο (23/4) Παρασκευή στις 16:00 στο Ποσειδώνιο. Θυμίζουμε πως η πρόκριση στα ημιτελικά κρίνεται στις δύο νίκες και πως χρειαστεί 3ο ματς θα γίνει την Κυριακή στις 15:30 στην Ηλιούπολη.

Στόχος της ομάδας μας να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση σε δυο μέρες από τώρα στη Θεσσαλονίκη.

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ 13-6 (4-0, 3-2, 3-2, 3-2)

1η περίοδος: 4-0 (Γούνας 2, Χατζηκυριακάκης, Σολανάκης)

2η περίοδος: 3-2 (Μπόουεν, Χατζηκυριακάκης, Μοσκόφ – Ράντονιτς, Σγουρίδης). Ημίχρονο 7-2

3η περίοδος: 3-2 (Μοσκόφ, Σολανάκης 2 – Προσινικλής Ν. 2)

4η περίοδος: 3-2 (Γωνιωτάκης, Μοσκόφ, Γούνας – Ραντόγεβιτς, Κεχαλάρης)

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης 2, Τοράκης, Μοσκόφ 3, Βιτέλλας, Μπόουεν 1, Γούνας 3, Γωνιωτάκης 1, Σολανάκης 3, Δραγώνας, Φέγγος, Τροβάς

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησσάβας, Ραντόγεβιτς 1, Προσινικλής Ν. 2, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος, Σγουρίδης 1, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 1, Νάνος.

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728