Χρήστο Μπάκα, σ’ ευχαριστούμε για όλα!




Χρήστο Μπάκα, σ’ ευχαριστούμε για όλα!

 

Με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Απόλλωνα Σμύρνης, Χρήστος Μπάκας, αποχαιρέτισε την… αμφίβια «ελαφρά ταξιαρχία».

Μια απολύτως επιτυχημένη συνεργασία τριών ετών ολοκληρώθηκε και ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει έναν άψογο επαγγελματία και φίλο.

Η προσφορά του Χρήστου Μπάκα όλα αυτά τα χρόνια ήταν πολύτιμη. Ένας εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος, που «έλαμψε» με τη δουλειά του και το ήθος του αυτήν την τριετία. Άψογος επαγγελματίας, άψογος χαρακτήρας.

Χρήστο σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία στη συνέχιση του έργου σου. Είμαστε σίγουροι ότι το επόμενο επαγγελματικό σου «ταξίδι» θα είναι εξίσου επιτυχημένο. Εις το επανιδείν!

 Στον δικό του αποχαιρετισμό ο Χρήστος Μπάκας έγραψε:

Ο κύβος ερρίφθη! Ένας κύκλος τριών ετών κλείνει με τον πιο όμορφο τρόπο!

Η συνεργασία μου με τον Απόλλωνα Σμύρνης τελείωσε εχθές, μετά από συνομιλία που είχα με τον Γιώργο Αφρουδάκη εν όψει της χρονιάς που έρχεται!

Η συνεργασία μου με τον Γιάννη Κατρουζανάκη (που με έφερε στον Απόλλωνα ) άψογη από όλες τις πλευρές, και το ίδιο συνέβη κ με τον Νίκο Δεληγιάννη που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας εν μέσω της πανδημίας, πριν την έξοδο μας στην Ευρώπη τον Δεκέμβριο του 2020 !

Οι στιγμές που έζησα αξέχαστες, γεμάτες συγκινήσεις μέσα και έξω από την πισίνα ! Οι εμπειρίες τεράστιες !

Ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Κατρουζανάκη, την διοίκηση του Απόλλωνα (τον αγαπητό κο Πόλυ Αφρουδάκη, τον κο Μίντζη Σπύρο) και όλους όσους με έκαναν αυτά τα χρόνια να αισθάνομαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας! Γιατί ο Απόλλων είναι οικογένεια με αξίες!!

Κατρού σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου!!

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους παίχτες που είχα την τύχη και χαρά να συνεργαστώ μαζί τους!

Ελπίζω να ανταποκρίθηκα επάξια στις προσδοκίες όλων σας!!

Όλα καλά, πάντα όταν ένας κύκλος κλείνει ένας καινούργιος ανοίγει και σε περιμένει για ένα νέο μαγικό ταξίδι!!

Καλή τύχη και καλή συνέχεια σε όλους σας! Σας ευχαριστώ πολύ !!

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728