Οι δηλώσεις του Νίκου Δεληγιάννη και του Αλέξανδρου Γούνα για τη «μάχη» με τη Βουλιαγμένη

 



Οι δηλώσεις του Νίκου Δεληγιάννη 

και του Αλέξανδρου Γούνα 

για τη «μάχη» με τη Βουλιαγμένη

 

Αντίστροφα μετρά, πλέον, ο χρόνος για τον αυριανό (20:00, σε μετάδοση από το κανάλι της ΚΟΕ στο Youtube) νοκ άουτ Προημιτελικό του Final – 8 του Κυπέλλου Ανδρών ενάντια στην οικοδέσποινα της διοργάνωσης Βουλιαγμένη.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή προπονητών και παικτών από όλες τις συμμετέχουσες ομάδες με τον προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκο Δεληγιάννη και τον αρχηγό Αλέξανδρο Γούνα, να συμφωνούν στο ότι το… έργο της «ελαφράς ταξιαρχίας» είναι δύσκολο, αλλά να δίνουν παράλληλα σύνθημα νίκης.

Ο κόουτς του Απόλλωνα στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε:

«Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους, να είμαστε υγιείς και να γίνουν ωραία παιχνίδια. Το Final-8 είναι μια γιορτή. Είναι δύσκολος ο προημιτελικός με τον ΝΟΒ. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, δουλεμένη και με χημεία. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ και θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Πάμε για να κερδίσουμε, θα δοκιμάσουμε τα πάντα και ελπίζω να είμαστε νικητές το βράδυ της Παρασκευής. Παιχνίδι με το παιχνίδι προχωράμε».

Ύστερα από συγκεκριμένη ερώτηση για το ματς ΝΟΒ – Απόλλων, που αναμένεται και ως το πιο ενδιαφέρον των Προημιτελικών ο Νίκος Δεληγιάννης απάντησε:

«Είναι δύσκολος ο αγώνας με τον ΝΟΒ, στην έδρα του αντιπάλου. Είναι μια σκληρή ομάδα, δυσκολοκατάβλητη. Έχει πάρα πολλές λύσεις. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο, καθώς στην έδρα της η Βουλιαγμένη παρουσιάζεται ακόμη πιο δυνατή. Ο δικός μας στόχος από τον Δεκέμβρη όταν και αναλάβαμε είναι να μεγαλώνουμε σιγά – σιγά ως ομάδα, να προσπαθούμε να κερδίζουμε πράγματα σε κάθε παιχνίδι και να έρχονται και τα αποτελέσματα που είναι το σημαντικότερο ζητούμενο. Ήδη το ότι θεωρούμαστε άξιος αντίπαλος για τη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό είναι μια καλή αρχή. Το πρώτο βήμα. Σιγά – σιγά, όμως, θα πρέπει να ζητάμε και τα αποτελέσματα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε»

Ο αρχηγός του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέξανδρος Γούνας, δήλωσε:

«Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.  Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πραγματοποιηθεί το Κύπελλο. Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον ΝΟΒ, είναι αρκετά δύσκολο. Βέβαια εμείς θα δώσουμε το 100% για να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά εμείς θέλουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Ο προπονητή του ΝΟΒ, Χρβόγε Κόλιανιν στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και στη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας. Είναι ωραίο που θα γίνει το Κύπελλο και πιστεύω ύστερα από τόσα ανταγωνιστικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα θα έχουμε ωραίο αγωνιστικό τριήμερο με όμορφα παιχνίδια».

Σε ερώτηση για τον Προημιτελικό με τον Απόλλωνα κι αν η ομάδα που νικήσει μπορεί να ελπίζει στο Κύπελλο, έχοντας μπροστά της τον Ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (αν αποκλείσει τον Υδραϊκό), απάντησε:

«Σίγουρα ξέρουμε όλοι ότι στο Κύπελλο, σε αντίθεση με το Πρωτάθλημα, όλα κρίνονται σε ένα ματς. Η κλήρωση μας  έφερε ως αντίπαλο τον Απόλλωνα. Μόνο αυτό το ματς είναι στο μυαλό μας. Ας κερδίσουμε και μετά θα δούμε για τον Ολυμπιακό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έδειξε τον τελευταίο καιρό ότι παίζει καλά. Παίζουμε στην έδρα μας και θα δώσουμε τα πάντα στον αυριανό προημιτελικό. Μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728