ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

                                  



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

       Διεξάχθηκαν χθες, 30.6.2021,στην Αθήνα,σε κλίμα απόλυτης τάξης και ομοφωνίας, η καταστατική τακτική γενική συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

       Ο Παναγιώτης Καταβέλος εκλέχθηκε συγκεντρώνοντας 99 ψήφους από τα 103 μέλη που συνολικά ψήφισαν. Ακολούθησαν,κατά σειρά σταυροδότησης:

Γιώργος Κανελλάκης,  Δημήτρης Αθανασέκος, Ευάγγελος Ζαρδής, Μιχάλης Τσάλιος, Κώστας Χαραλαμπίδης, Πολύβιος Αφρουδάκης, Στέφανος Ιντζόγλου, Εμμανουήλ Δημητρίου, Ηλίας Τάγκας, Ευάγγελος Λαμπρινός, Νικόλαος Περίκο, Σπύρος Μίντζης, Θόδωρος Κεφαλάς, Γιώργος Κανελλόπουλος.

        Κατόπιν πρόσκλησης του Παναγιώτη Καταβέλου, που έλαβε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων, το νέο διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει για τη συγκρότησή του σε σώμα τη Δευτέρα 5.7.2021 και ώρα 19.30 στην αίθουσα τροπαίων του Συλλόγου.

     

 Για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε. του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκαν στις 30.6.2021, εκλέχτηκαν ως μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής του άρθρου 12 του ισχύοντος καταστατικού, κατά σειρά σταυροδότησης, οι:

Θεόφιλος Φόρτωμας

Κων/νος Κοζής

Ελευθέριος Μανδρούκας

 

Κατόπιν πρόσκλησης του Θ. Φόρτωμα,οι εκλεγέντες θα συνεδριάσουν τη Δευτέρα 5.6.2021 για την εκλογή του προέδρου της Επιτροπής.


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728