Με το σκουφάκι της «ελαφράς ταξιαρχίας» και ο Κωνσταντίνος Χονδροκούκης!




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 09-07-2021

 

Με το σκουφάκι της «ελαφράς ταξιαρχίας» 

και ο Κωνσταντίνος Χονδροκούκης!

 

Δυναμικά συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Απόλλων Σμύρνης επενδύοντας τόσο στην εμπειρία όσο και στα… νιάτα με παρελθόν, παρόν αλλά και μέλλον στην υδατοσφαίριση, το οποίο προδιαγράφεται λαμπρό. Στο πλαίσιο αυτό ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό του τού γεννηθέντα στις 15-06-1999 Κωνσταντίνου Χονδροκούκη!

Ο 22χρονος περιφερειακός έχει καταθέσει ήδη τα διαπιστευτήριά του στην Α1 πόλο των Ανδρών, κάνοντας τα πρώτα του επαγγελματικά… βήματα από τον Εθνικό Πειραιώς σε ηλικία μόλις 16 ετών. Στο σύλλογο του Πειραιά είχε, μάλιστα, πρωταγωνιστικό ρόλο την τελευταία διετία προτού ο Απόλλων Σμύρνης τον εντάξει στο δυναμικό του.

Πρόκειται για έναν ποιοτικό περιφερειακό, που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά και αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμο… γρανάζι στη  «μηχανή» του Νίκου Δεληγιάννη.

Ο Κωνσταντίνος Χονδροκούκης ξεκίνησε να παίζει πόλο στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου και παρέμεινε για μια πενταετία. Ακολούθως πήγε στο Παλαιό Φάληρο με το σκουφάκι του οποίου πανηγύρισε ως συμπαίκτης του Νικόλα Γαρδίκα (με τον οποίο θα σμίξει ξανά στον Απόλλωνα) την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών. Εν συνεχεία μεταγράφηκε στον Εθνικό Πειραιώς, στον οποίο και αγωνίστηκε για μια πενταετία με εξαίρεση τη σεζόν 2018-2019 όταν και φόρεσε το σκουφάκι του Υδραϊκού.

Είναι διεθνής με όλα τα ηλικιακά κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων έχοντας πανηγυρίσει – μεταξύ άλλων - το χάλκινο μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού το 2015 σε επίπεδο Εφήβων (και πάλι με συμπαίκτη τον Γαρδίκα).

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, www.apollonwaterpolo.gr, το νέο απόκτημα της «ελαφράς ταξιαρχίας» ο Κωνσταντίνος Χονδροκούκης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Απόλλωνα, καθώς είναι μια ομάδα που έχει σταθεροποιηθεί σε υψηλό επίπεδο και θέλει να παραμείνει εκεί. Όταν μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα και πολύ. Ο Απόλλων είναι μια ομάδα σε πολύ υψηλό επίπεδο και αυτό είναι το Α και το Ω για εμένα.

Εμείς αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να είμαστε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται και στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, όπου θέλουμε να φτάσουμε ψηλά.

Πιστεύω ότι θα υπερβούμε όλοι μαζί τα όριά μας και θα καταφέρουμε ως ομάδα τους στόχους μας».

 

Σύντομο βιογραφικό

 

Κωνσταντίνος Χονδροκούκης

Ημερομηνία Γέννησης: 15-06-1999

Ύψος: 1.83 μ.

Θέση: Περιφερειακός

 

Προηγούμενες ομάδες

Ολυμπιακός 2009-2014

Παλαιό Φάληρο 2014-2015

Εθνικός Πειραιώς 2015-2018

Υδραϊκός 2018-2019

Εθνικός Πειραιώς 2019-2021


Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728