Βράβευση του Γιάννη Νοταρά στους Ωρεούς και το μήνυμά του για τη Βόρεια Εύβοια



Βράβευση του Γιάννη Νοταρά στους Ωρεούς 

και το μήνυμά του για τη Βόρεια Εύβοια

 

Μια ακόμη πρωτιά στην ηλικιακή του κατηγορία, αλλά και μια ιδιαίτερη βράβευση, επεφύλασσε η συμμετοχή του Γιάννη Νοταρά στον κολυμβητικό αγώνα Νέος Πύργος – Ωρεοί, απόστασης 2 χλμ, που έγινε την 1η Αυγούστου.

Ο 73χρονος κολυμβητής του Απόλλωνα Σμύρνης τερμάτισε πρώτος στην ηλιακή του κατηγορία (70-74 ετών), όντας ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής μεταξύ των 30 αθλητών και 5 αθλητριών, που πήραν μέρος στον αγώνα.

Μάλιστα βραβεύτηκε γι’ αυτό από την Πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής κολύμβησης Στερεάς Ελλάδας κ. Ε. Σαραντίδου.  Εκτός από την πρώτη θέση που κατέκτησε στην ηλικιακή του κατηγορία, ο Γιάννης Νοταράς ήρθε δεύτερος στους 49+ ετών.

Με χρόνο 48.21 τερμάτισε 21ος μεταξύ των 30 κολυμβητών, αφήνοντας πίσω του εννιά! Ο 73χρονος βετεράνος κολυμβητής της «ελαφράς ταξιαρχίας στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης θέλησε να αναφερθεί στις τραγικές εξελίξεις με την πύρινη λαίλαπα που έπληξε τη Βόρεια Εύβοια: «Πρέπει να αναφέρω ότι μετά από αυτόν τον αγώνα έμεινα στη Βόρεια Εύβοια γι’ άλλες δύο μέρες και περιηγήθηκα στην περιοχή . Μια απίστευτης ομορφιάς περιοχή με πλούσια βλάστηση, με εκπληκτικά φαράγγια, καταρράκτες και διάσελα. Έφυγα κατά τις 11 π.μ. από το Μαντούδι την Τρίτη 3/8 για να συνεχίσω τις διακοπές μου στην Σκόπελο και το μεσημέρι της ίδιας μέρας ξεκίνησε η φωτιά στην περιοχή με τα γνωστά θλιβερά αποτελέσματα.  Η θλίψη μου είναι μεγάλη, όπως όλων των ανθρώπων».





Post Top Ad

ad728

Post Bottom Ad

ad728